Darling Wera …. Igen!

Väska från WeraDet har tjatats en hel del om väskor här på bloggen, jag vill ha än den ena och än den andra med några direkta köp har det inte blivit …… Än! Nu ser det nämligen ut som att jag hittat en väska som kan passa, det kan vara The one. Åter igen är det en Wera väska från Åhléns som lockar, fin i färgen och tycks tämligen rymlig. Men det finns några frågetecken som jag ska reda ut imorgon, får det plats en laptop i den? Har den axelremmar och framför allt, hur känns handtaget och fungerar den som varje-dag-väska?. Om allt känns bra så är väskan ett lite fynd för sina 699 kr. Fortsättning följer ….Bild: Eget collage med produktbild från Åhléns.

signature

7 comments

  1. oooh. den var jag också kär i. med betoning på var. jag blev grymt besviken när den äntligen landade i butik, dessvärre. men det är inte en portfälj utan snarare en ihopvikbar mapp. eller ngt i den stilen. inte alls vad jag hade väntat mig. och enligt din beskrivning av dina förväntningar låtar det som om de överensstämmer med mina ganska så väl. men som sagt, jag blev besviken. synd, för den såg förbaskat trevlig ut på nätet…

  2. emma: Men då! Tack så mycket för infot, då tar jag mig inte tid att spana på den imorgon inte. Det är ju det som är det trista, saker och ting ser många gånger jättefina ut på bild på nätet och sedan som tök IRL. Så det var det då, jakten fortsätter på The one! ;)

  3. den var jättefin! hoppas att den är lika snygg i verkligheten bara.. hehe!P.s din blogg är grym!

  4. elin: Tyvärr så var den inte det! :( Mitt kräsna väsk-jag får leta vidare! :)Tusen Tack!KramLina: Typsnittet heter Pea Missy Cursive, det har inte å ä eller ö så man får improvisera lite! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *