This is Me!

This is MeJag rotade runt i garderoben i helgen efter någonting att ha på mig nu när det snart vankas påsk, och inser att jag är rätt så inrutad i mina val när det kommer till klädinköp. 90 % av alla kläder var svarta och vita, de övriga som det var lite färg på var röda och marinblå. Ja, och så ett och annat rosa plagg då förståss. En värre blev det på lördagkväll när jag varvade Mello med lite klädjakt på nätet, alla mina eventuella inköp var även de svarta och vita. Men dessa färger är ju så lätta att variera, och oftast är de så fina och lockande på galjen där i butiken också.Anyho, dessa står på önskelistan inför påsk:1. Ny denna vecka hos indiska, tunika/blus i båda favoritfärgerna på en och samma gång. 299 kr.2. De flesta av mina svarta koftor börjar tappa stinget, så en ny vore fint. Denna kommer från H&M och kostar 199 kr.3. En svart väska med plats för massor av prylar, denna är i plastic fantastic och finns hos H&M för rimliga 198 kr.4. Kan man få för många ballerinaskor? Dessa finns hos LaRedoute och kostar, 599 kr.Nu ska jag i alla fall släppa vitt & svart en stund och söka igenom hemmet på jakt efter någonting blått, gärna med en lite tillhörande story till Nillas Färgvecka!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

9 comments

  1. Minks: Haha, jo det är liksom målet för mig med denna vår. Gärna någon helt ny färg. Kanske får göra ett collage med färglada kläder så jag får känna mig fram lite, scary! :)

  2. Ha ha! Det låter som min gardrob – svart, svart, svart och vitt och lite grått – färgglatt va! När jag är riktigt djärv blir det rött – jag har faktiskt en röd kappa som är lite av en favorit – och det är djärvt för att vara mig.

  3. Helena: Mitt rum: Det där med riktigt färgglatt låter så trevligt, jag ska absolut försöka bättra mig på den fronten också. Tunikan, den bara måste jag köpa trots att den inte är så färgglad! :)Nettan: Åhh, lyllos dig som inte dras till ballerinaskor. Jag får ju liksom inte nog av dem och Mary janes! :)KramLo: Japp, lite grått kan nog jag också stoltsera med! Förra vintern stod jag med en svart och en röd kappa i handen, men bestämde mig för den svarta i alla fall till slut. Det kan jag ångra nu så här i efter hand. Jag vill också vara djärv! :)

  4. Lox: Tackar! Den som väntar på något gott … Dessa koftor är ju så ruggans praktiska, passar till typ allt. I like!

  5. Åh, vilka snygga modekollage du gör. Precis i min smak.Ser fram emot många fler av dina modekollage :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *