Dagens Favorit[er]

Finaste muggarnaDessa muggar från Indiska är egentligen inte alls min stil, men jag föll som en fura i alla fall. Jag har inte sett dem IRL än, men med tanke på att de kostar ca 150 kr styck så tänker jag mig att de är av lite större variant. Funkar antagligen perfekt som mugg, men jag skulle nog ställa ställa den beiga/blå i badrummet och fylla med tanborstar och i den ljusblå skulle jag plantera små sticklingar. Så vackra!Uppdaterad: Finfina tipsarna Anna & Miss Marie som sett dem i butik informerade om att det inte är muggar utan helt sonika blomkrukor. Så då får det bli vackra blommor eller pennor i dem istället, vackert lika så! : )Bild: Eget collage med bilder från indiska.com.

signature

7 comments

  1. Elisabeth: Nej stora som blomkrukor kan de inte vara, men stora nog åt sticklingar hoppas jag. Visst är de fina! :)

  2. Hej!jag har varit på indiska och sett dem…Det ÄR stora blomkrukor…eller det finns iallafall blomkrukor som ser ut precis sådär..och priset stämmer med….Så jag Tror tyvärr inte att de har muggar i samma mönster.. Men de skulle varit fina som muggar med…

  3. Hej,Jag måste nog ändå hålle med Anna, de som jag har sett på Indiska har varit blomkrukeformat, o de kostade 149 tror jag, så jag tror inte det finns mindre för 150!

  4. Anna & Miss Marie: Där ser man, då är de ju helt klart krukor! :) På deras pressida står inga mått, samt att de kallar dem mugg så jag trodde liksom att det var mer mugg än kruka. Men hey, ingen sorg för det här ska planteras finfina blommor istället! :)Tack för upplysingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *