Dagens favorit!

LaptopväskaHjälp, så söt denna laptopväska från Èn Gry & Sif är! Jag har letat efter en praktisk och snygg laptopväska länge och det känns som att denna är mitt i prick. Något att önska till födelsedagen helt klart! Väskan finns i tre olika utföranden hos Inreda.com för 520 kr. I like!Bild: Eget collage med bild från inreda.com.

signature

7 comments

  1. Jättefin! Jag gillar också de nya laptopväskorna från Reisenthel som Inreda.com har, särskilt den grå med grafiskt mönster.

  2. Lo: Instämmer, de väskorna är också fina och förmodligen lite mer praktisk då de har över-axeln-rem. Men den varianten är någon centimeter mindre och var på gränsen för att funka för min laptop. Caroline: Ja jag gillar att det börjar komma ett större urval av dessa väskor också. Tidigare har det varit strikt eller cool, inget annat. Keep´em coming!

  3. Vilket sammanträffande. Föll pladask för Én Gry & Sifs vita laptopfodral och tipsar om den i min blogg. Hi hi. Nu ska man bara skaffa sig en laptop så att jag har anledning att köpa det fina fodralet. Hoppas att den kanske dyker upp som vanlig väska snart. Trevlig fredag! :-)

  4. Johanna: Ja det var också himla fint, jag går och funderar på att slå till på en sån blomkruka här i vår … Ljuvliga är det! :)Jag ska hålla tummarna för att de dyker upp som vanliga väskor också!Trevlig fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *