Mycket trevlig nyhet!

Nyheter i frysdiskenVi har testat några av Findus nya blandningar och jag måste säga att jag är glatt överraskad. Speciellt gillade vi denna med grönsaker i pestosås och grillad tomat, den åt vi till en marinerad köttbit och potatisgratäng på trettondagen och det var mumma. Astrid som förvisso gillar grönsaker i vanliga fall också, blev dock lite extra förtjust i denna och ville bara ha grönsaker med potatisgratäng.Vi har även testat varianten med Baldspenat, Potatis, blomkål & kikärtor. Den gick inte lika bra hem hos oss, men det var endast av den anledningen att kikärtor inte riktigt är vår grej tyvärr. I övrigt var det en bra och fin smak och den milda currysåsen som satte lite extra piff.Klicka här för att  se de andra nyheterna, eller här för att få lite inspiration till kommande middagar av kocken Kenneth.Förvisso är dessa grönsaksrätter ganska lätta att fixa till själv, men på vardagarna är man glad om man slipper allt för mycket pill och då kan det vara bra att ha en av dessa påsar i frysen. Vi ger dem tummen upp!Psst: En liten varning bara, man bör steka grönsakerna i micron såg de inte så roliga ut.Bild: Eget collage med produktbild från Findus.

signature

12 comments

  1. Sandra: Absolut, ska du testa! :) KramStämningsfullt: …och ganska nyttigt! :)mia dh: Jajamen, skulle säkert passa fint till dina mumsiga måltider där hemma. Du lagar ju bara så god mat, jag har testat några! :)Trevlig kväll!

  2. Oj vad många olika blandningar det fanns! Ja dem får jag nog leta efter nästa gång jag ska handla!//M som läser som alltid men inte alltid hinner kommentera!

  3. Malin: Ja det är en ständig kamp det där med vad man ska äta om kvällarna. Hoppas att ni gillar dessa så kanske de kan underlätta middagarna framöver lite! :)Minks: Jajamen, hela 5 st! :) Mycket trevligt att höra från dig, du har varit saknad även om jag vet att du har det hett om öronen. Jobba inte inte för hårt bara! ;)moi: Ja fy det där var slavigt till tusen. Förvisso är jag usel på att stava men så där illa ska det absolut inte vara. Ledsen för det!

  4. Vi åt den med kikärter och linser idag och den var riktigt god MEN så ynkans små påsar!!!! Vi äter MYCKET grönsaker i vår familj och bara stirrade på den pyttelilla mängden.. Vi är 2 barn (9 & 11) och 2 vuxna och hade nog minst velat ha dubbla mängden. Ok, man kan köpa två påsar men det var ganska dyrt (ca 30 kronor på vårt COOP)….

  5. Åsa: Ja det är inga stora påsar inte, jag tänkte inte så mycket på hur lite det egentligen är då vi är två vuxna och ett lite mindre barn. Men när du säger det så kan jag lätt se problematiken. Vi hade någon prova på rabatt när man köpte två stycken, men jag kan tänka mig att priset ligger på ungefär det samma här.

  6. Instämmer helt vad gäller kikärtsvarianten – helt ok men kikisarna är inget som faller mig i smaken alls. Typ ingen smak men ändå skum smak =)

  7. Malin S: Jag önskar att jag gillde kikärtor, de finns med i massor av recept och ska vara nyttiga och fina. Men precis som du säger så är det lite skum smak, samt mysko konsistens. Nja! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *