Lexington Clothing Co

Lexington Clothing CoAtt jag är smått besatt av Lexington är ju allmänt känt vid det här laget. Så att jag nu njuter när klädkollektionen är här är givet. Kläderna är sportiga och snygga precis som jag gillar dem bäst. Kläderna säljs redan på flera ställen runt om i landet (se lista på sajten) men i Gävle är det inte så många plagg i omlopp, snart kommer det dock att dyka upp en webshop.  I väntan på att webbshoppen ska öppna ryktas det om att det ska finnas t-shirts i staden i alla fall, så En tisha tack!Klicka på bilden för att besöka sajten!Bild: Eget collage med bild från Lexington.

signature

5 comments

  1. Axelina: Mmm, dit vill jag åka. Min kompis P har varit där och köpte då en fin duk till mig som numer pryder vårat vardagsrumsbord. Ljuvliga bilder! :)

  2. Well, to soon to say if it’s good, but at least it’s well designed.I mean I thought I would be blocked after adding some interests, but the site helps you to add more.Cheers

  3. Some time ago, I really needed to buy a good car for my organization but I didn’t earn enough cash and couldn’t buy anything. Thank God my mate proposed to try to take the loans at reliable creditors. Thence, I acted that and was satisfied with my car loan.

  4. \r\nGood post! I plan to move into this stuff after I?m done with school, as most of it is time consuming. It?s a great post to reference back to. My blog needs more time to gain in popularity anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *