Grått ÄR flott!

The look of Jennifer JarnerDet är näst intill olidligt grått och trist ute, men grått är inte alltid trist när det kommer till kläder exempelvis så är grått helt klart flott!Jennifer “söt som en knapp” Garner gjorde reklam för ett nytt projekt för ett tag sedan och då bar hon en mycket enkel outfit som fick mig att börja gräva i garderoben. Liknade plagg fanns där i all röra och de ska nu tävttas och börja användas igen. Grått har känns lite trist ett tag har jag tyckt, men nu har jag ändrat mig (igen). Eftersom de plagg jag hittade i garderoben sedan länge utgått ur varuhusens sortiment så kommer här årets varianter. En snygg outfit som passar lika bra på kontoret som på kalaset:Den fina blusen kommer från Topshop.Koftan är från Lindex.Kjolen är från Topshop. (Favorit)Strumpbyxor från Åhléns:Svarta pumps från Have2have.Som sagt grått ÄR flott!(På tal om flott!)Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

12 comments

  1. Vad kul med lite klädtips igen. Det var era fina collage med kläder som gjorde att jag fick upp ögonen för er blogg. Jag har verkligen saknat dem. Hoppas det kommer flera.

  2. Pernilla: Så roligt att du gillar våra klädtips! Det kommer att komma mera, problemet är bara att just nu (och sedan ett tag tillbaka) så finns det inga nya bilder direkt mest old news. Men lite party-outfits dyker det upp i väntan på att nyheterna börjar hängas upp i affärerna! :)

  3. Jättefint klädcollage! Jag gillar just färgerna grått, svart och vitt och behöver alltså inte känna mig hopplöst passé.

  4. Tina: Ja den kjolen är ljuvlig, vill också ha! :)Lo: Tack, så roligt att du gillade det! Nej då, i så fall så kan vi känna oss passé tillsammans! ;)Nilla: Det var inte illa, jag håller lite med dig för kjolen från Topshop är ursnygg och koftan skulle jag gärna ha i min garderob. Jennifers kofta/cardigan är det lite väl mycket mormor över! ;)

  5. Ååååh, gillar Jennifer Garner. Hon verkar vara en sån go mamma åt sin lilla söta Violet. Den bilden har jag fått i alla fall. :)Den gråa blusen skarpt.Ha det så bra!Mvh, Linda

  6. Jennifer G och Jennifer Lo är verkligen varandras motsatser. Fast båda är vackra förstås! Själv så gillar jag Jg’s stil, den är mer för en sån som jag.

  7. Linda: Den bilden av Jennifer har jag också, hoppas att den stämmer! Blusen är mycket fin! :)Lisa: Instämmer med dig, Jennifer G är mer min stil också. J.Lo har på senare tid blivit lite to much!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *