Gratis är gott!

Leila Bakar just nu gratisIdag är det den 7 december, det är fredag och regnet fullkomlingen vräker ner utanför fönstret. Jag har en riktig maratondag framför mig, allt som jag inte hunnit med i veckan, det ska göras idag. Mest för att bryta en trist rutin jag och maken annars har. Astrid ska vara hos morfar och mormor i helgen och vid sådana tillfällen brukar vi oftast spendera dagen med att städa, tvätta och handla. Men denna gång tänkte jag ligga lite före, vi/jag gör allt detta idag och så gör vi något skoj imorgon och slipper tänka på alla måsten som väntar där hemma. Hjälp, undrar om det är så att jag håller på att få koll? Efter regn kommer solsken sägs det och så även på denna blogg! Dagens bästa tips till alla som saknar TV4+ och inte ha kunnat kika på Leila Bakar när det gick i somras, nu finns hela serien att njuta gratis via TV4 Anytime! Klicka er in på sajten, välj fliken livsstil och så Leila Bakar. Leilas Mat & Leilas Jul kostar fortfarande en liten slant, men Leila Bakar är gratis just nu. Klipp från Leila Bakar hittar man dock flera på Recept.nu. Sweet!

signature

4 comments

  1. Koselig: Vassego! :) Lyllos maken, det finns mycket mums att laga i den samt att bilderna är fantastiskt vackra! Lovar att inte yttra ett knyst om den fina klappen! ;)

  2. Tackar för tipset, en annan som inte har tv4 sitter här mycket avundsjukt på onsdagskvällarna och VET att ni andra har en träff med Leila…

  3. Linnéa: Men vilken tur att de är snälla nu på Anytime då så att du kan få njuta lite Leila i alla fall. Misstänker att det är ett led i promotion för nya Pice of cake, men vad gör det! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *