Något att längta efter …

H&M våren 2008För några dagar sedan släpptes bilderna från vårens kollektion hos H&M. Mycket fint att önska som det ser ut, speciellt förtjust är jag i de vackra skorna.“Det skräddade är tillbaka i modebilden, liksom uppdaterade klassiker i allmänhet. Som kostymen och dräkten, skjortan och finstickade favoriter som koftan, slipovern och V-tröjan. Det skräddade är också retro couture-inspirerat, eller minimalistiskt enkelt och välskuret med få men välarbetade detaljer. Och sportinfluenserna är tydliga med detaljer som huva, dragsko och kardborreknäppningar och materialen som nylon, WCT, polyester och sweatshirtbomull.” (Läs hela pressmedelandet här.)Låter som ljuv musik i mina modeintresserade öron, det enda som får dem att dra sig tillbaka en smula är accessoaren: Turban, i övrigt två tummar upp!Bild: Eget collage med bilder från H&M press. Foto Peter Gehrke.

signature

3 comments

  1. Håller med skorna är bäst! Och kanske kjolen… Det andra alldeles för sportigt i min smak. Vill tacka för den perfekta blandningen av ämnen i din blogg. Som en påse blandgodis!

  2. Ja såg mailet idag och var snabbt in och tittade, men faktiskt blev det bara på barnkläderna då den plötsligt mycket klädeslystna dottern kom förbi datorn. Jag gissar att det blir som vanligt, en hel del man gillar och annat man helst avstår ;)Tror att jag snart kan börjar riva i gamla skolådor och återanvända gamla svarta pumps :D//M

  3. Otiliamaria: Jag hoppas att de där skorna ingår i H&M kollektionen, borde vara så eftersom så mycket fokus läggs på dem. Jag hoppas och tror att det kommer att finnas en fin balans mellan klassisk och sportig, det är min favorit stil! Så söt du är, Tack så mycket! :)Minks: Jo enligt katalogen så är det en blandning av köplust och nja jag avstår, och det får man ju tacka för … Jösses tänk vilken ångest om man skulle önska sig allt! :)Svarta pumps har ju varit poppis länge, vad väntar du på? Börja riva omedel bums! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *