Nytt år, ny chans!

AlmamanckaSom jag varit inne på otaliga gånger i bloggen så är jag en obotlig tidsoptimist, samt att jag till större delen av tiden kör med någon form av lösbladssystem för allt jag ska komma ihåg. Jag har utlovat bot och bättring, och lite bättre har det blivit men det finns plats för mer bot och bättring här!Jag vill att 2008 blir de år som jag fick koll, ofta minns man ju år efter en händelse som tex: 1972 var det året jag föddes, 2002 var det året jag fick barn och 2005 var det året jag gifte mig osv. Året 2007 ser i alla fall att sluta med lite koll då detta år kommer att minnas som året jag startade eget företag. Nu måste jag ha koll, det är liksom för många bollar i luften för att mitt lösbladssystem ens ska ha en chans. Så i ledet för bot och bättring har jag nu köpt mig en finfin Camilla Martelius almanacka, så nu kommer jag i alla fall att ha full koll på vilket datum det är. Jag tycker mycket om denna typ av almanacka, det blir ett klart slut på gårdagen för att sedan vända bladet för att mötas av den nya. Nu ska jag bara införskaffa mig en ny almanacka för att kunna skiva in allehanda göromål också, tex redan nu så vet jag att jag ska rotfylla en tande den 3o januari. Det vore ju synd om jag skulle gå och missa det! ;=)Bild: Produktbild Bluebox.se

signature

2 comments

  1. Ja, det är sannerligen en god idé att försöka bättra sig till nästa år. Själv har jag köpt en dundersöt almanacka med ett nytt cupcakerecept för varje blad och dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *