Same same

Katie&SuriKatie Holmes dök upp på en gala i Tyskland igår med en ny snygg bob. Vissa tidningar påstår att Katie ytterligare en gång har kopierat kompisens Victoria Beckhams stil, men jag håller icke med! Jag säger att Katie har gjort en Suri denna gång! Mamma & dotter, same same!Dagens nya ord: Katie + Bob = KobBild: Eget collage med bilder från JJ.

signature

8 comments

  1. Kate var så mycket finare förr, tycker inte att den nya frisyren passar henne och den enda likhet det är mellan henne och Victoria är väl att de båda bär en bob, precis som nästan alla andra idag. Deras frisyrer skiljer sig dock totalt tycker jag.

  2. Pethra: Jag håller med dig lite där, i alla fall om jag tittar på denna bild så tycker jag att hon var en smula finare tidigare med sin Jackie O frisyr. De skrivs spaltmeter om hur Kate kopierar Victoria, men jag tycker nog snarare att det är tvärt om. Sedan de började umgås så har Victoria börjat klä sig mycket snyggare, mer klassiskt.

  3. Vet inte vem det är som härmar vem egentligen, vem är blond och vem är mörk? Vet inte om Katies frisyr är så lik posh, den är ju inte alls lik!!!

  4. Sofie: Posh är blond i Tesco reklamen i alla fall, om hon är det IRL just nu ska jag låta vara osagt, men jag tror att hon är mörk igen. Det enda som är lika är att de båda har ganska kort hår.

  5. Koselig: Jag är ju ett fan av Katies Jackie O stil så jag hoppas att hon går tillbaka till det igen. Perez är ju bara så skojig! :)

  6. Jo Helena, hennes førra stil var mye bedre. Hun kler å være klassisk american, ikke dette her :( men jeg må innrømme at som Joey Potter i den Dawsons Creek, var hun urgullig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *