Hmmm …

hur kul är det när de visar På spåret samtidigt som Idol och man inser att detta kan komma att bli ett dilemma? Vid 35 års ålder är jag fast mitt emellan, jag är både gammal nog att faktiskt tycka att På spåret är underhållande samtidigt som jag är ung nog att dras med i Idolhysterin. Huston we have a problem!

signature

16 comments

 1. Detta problem löses genom att man surfar istället. ;-)Själv måste jag jobba. Maken är ändå på disputationsfest så jag är solokvist, och distanskurser sköter inte sig själv.

 2. Jag vet!! Samma problem här! Men, jag måste nog välja Idol ivf! Det är ju sjukt spännande nu! Jag har en bestämd åsikt om vem som ska åka ikväll…….//M

 3. Ja, det är ett litet fredagsproblem! Det lutar nog åt Idol – det är ju direktsänt och På spåret brukar gå i repris flera gånger. Fast egentligen är jag nog mer sugen på att se På spåret. Vad göra? Får maken bestämma så blir det På spåret, så han kanske kan få den äran ikväll. Han skulle bli förvånad! :)

 4. Jag säger som LoX; lös problemet genom att surfa :-)Doobidoo är ju tyvärr slut nu, så då blir det På Spåret för mig.Ha en skön kväll.

 5. Alla: Där ser man man kanske inte är så gammal som man kännde sig där då! :)

  Jag löste det på så vis att jag jobbade med Idol i bakgrunden, med just Minks motivering att det är sååååå spännande just nu. Nu tusan gäller det, ut med Andreas!!!!

  Jag ska definitivt se reprisen av På spåret, men då ska jag inte jobba bara njuta! :)

  Lox: Nej kurser gör sällan eller aldrig det, varmt lycka till med kursen! :)

  Isolde: En sådan står högt på min önskelista till jul! :)

  Nilla: Doobidoo har jag tyvärr aldrig sett, har jag missat något bra?

  Uppdaterad fredag 22.45: YEEEEEEEESSSSSSSSS! Amanda & Marie till Globen! :)

 6. :) Igenkänning!Jag sover bättre till Idol (det sänds ju så sent ;) ) läser på textteve efteråt hur det gått och kollar på reprisen av På spåret.

 7. Anneli: Haha, jamen det var ett bra sätt att välja program på att välja det man sover bäst till. Personligen är jag för nyfiken för att somna framför tv:n, vi har nu även valt bort tv i sovrummet så att jag ska få sova lite i alla fall! :)Jag såg att På spåret gick i ganska många repriser, sånt gillar jag!

 8. Samma problem har min sambo som är 36 år.. *ler*Men vi kan iaf lösa det på det viset att vi kan spela in ett av programmen på våran digitalbox som har hårddisk…. :-)

 9. Tina: Aha, se där ja lika old som maken med andra ord! :)Måste bara införskaffa mig något inspelningsbart, det börjar bli tungt utan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *