37 dagar kvar

Länkar med julen som temaJust nu så svämmar nätet över av mysiga sidor inför den stundande julsäsongen. Jag tänkte samla alla länkar som jag gillar i detta inlägg.  Allt eftersom jag hittar nya go´bitar så fyller jag på listan. Här kommer de första:Ljuvliga Zara Home har nu öppnat sin julavdelning, kika in och låt er inspirerars av den kontinentala julkännslan.Åhléns satsar mer och mer på sin webbplats så nu till jul är den full av tips och idéer. Man kan även spana in och testa de nya julsakerna i det virituella rummet.Martha Stewarts sajt är givetvis full av inspiration inom mat, pyssel samt smarta lösningar. Många av tipsen går även att se via filmklipp. Bäst är egentligen hennes Crafts Shop som det inte är så lätt för oss i sverige att handla ifrån, men inspiratonen till julens olika stordåd är gratis!Den amerikanska sajten eHow.com har en speciell sida för julen även de, här kan man lära sig att göra pop-up julkort, slå in paket eller så kanske man bara vill veta hur man firar en traditionell svensk jul?Som bekant är jag mycket förtjust i tidningen Elle mat & vin, det nya nummret är ute nu fullpackat med mumsiga recept och fina presenttips. Bland annat kan man läsa om Nigellas alternativa jul och förföras av Leilas härliga recept. Här finns en seakpeak på innehållet!Arla.se har massor av recept på mat och godis givetvis, det finns även några för säsongen lockande nyheter. Pepparkakshuset ska vi försöka oss på i år!Sajten Fira jul är en riktig liten pärla, här finns allt från recept till rimstuga. Bokmärk!Uppdaterade länkar:Martha Stewart har dagens kaka, gulligt och gott!Jag fortsätter att fylla på efter hand som sagt, men dessa var alla för idag. Har ni några tips på bra sidor så tipsa gärna om dem så skriver jag med dem också.En riktigt trevlig helg önskar jag er alla!Bild: Eget collage med kort från Tiny*Prints.

signature

6 comments

  1. Oj tack för alla juliga sidor man kan titta runt på, nu undrar jag vart min “Elle mat och vin” tagit vägen, jag betalade för en prenumeration på den och köpte även 6 st Filippa K koppar genom dom till reducerat pris när jag anmälde om prenumerationen. Måste ringa dom i nästa vecka och kolla upp det.

  2. alice: Elle mat och vin har en förmåga att ta lite tid innan den kommer igång har jag hört, men ring och kolla för nu har det ju just kommit ett nytt nummer så då borde du också få ett ex samt de fina kopparna! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *