Dagens räddning

Mary KayKlockan 5 imorse ansåg dottern att det var morgon, hon var pigg som en gasell så det var inte så mycket att göra mer än att försöka få upp de trötta ögonlocken och välkommna torsdagen. I ett desperat försök att se lite piggare ut raffsade jag runt i sminkväskan på jakt efter någon mirakelprodukt som kan dölja de värsta spåren av trötthet. Jag hittade en finkornig scrubb från Mary Kay som jag köpt av min kompis Sara för ett tag sedan, attans så effektiv den är! Huden känns ren & fräsch samt att man får lite mer lyster i huden. Anledingen till att jag glömt den lite där i sminkväskan är just det att den är så himla effektiv att man inte ska använda den varje dag utan låta det gå minst 48 timmar mellan gångerna. Jag kan varmt rekommendera denna Time Wise step 1 samt serumet som är step 2 för trötta mammor som behöver en liten kick-start på morgonen.TimeWise® Microdermabrasion Step 1 Refinisher. De mikrofina kristallerna i denna superexfolierande kräm börjar arbeta direkt för att fräscha upp och varsamt ta bort livlös hy. Passar alla hudtyper.TimeWise® Microdermabrasion Step 2 Replenish Lotion. Steg 2 som är ett serum med en bevarande och reparerande effekt. Passar alla hudtyper.Bild: Eget collage med bild från Mary Kay.

signature

6 comments

  1. kl 04 gick fästmannen upp för att vid 0430 kom in och säga hejdå för att sätta sig i taxin till Arlanda (Nice FUSK) och August anståg att morgonen började 0530 ungefär så JA TACK bring me Mary Kay!!!Och var köpes dessa produkter lämpligast?//M som i Miss Påsögon

  2. Minks: Jag lider med dig, huu för morgonpigga barn! Lyllos fästmannen som får åka till Nice dock! ;)Jag är lite dålig på Mary Kay, men jag tror att man endast kan köpa det via ombud (eller vad de kan heta). Om du vill så kan du kontakta Sara, hennes mejladress samt telefonnummer finns via länken och så kan hon hjälpa dig. Hon är en riktig go´bit! :)

  3. Att ha det gott: Så trevligt, jag är ett ganska nytt fan av Mary Kay men produkterna jag testat hitills är kanon!

  4. Vad roligt att du tipsar om dessa produkter, har själv sålt de i dryga året. Kör skrubben två till tre gånger i veckan, man får verkligen baby hud och alla pormaskar är ett minne blott kan jag lova!Jag pallrade mig ur sängen tidigt jag med! Redan strax efter kl 6. Efter som jag bara jobbar natt är det ooooliiidligt tidigt för mig, men då var det full fart på lillasyster som kom på frukost besök.. Fördelen är att jag kommer somna ovaggat ikväll, vilket jag annars kan ha problem med..

  5. Linnéa: Jaha så du säljer Mary Kay, så roligt! Det tog lång tid innan jag upptäckte dessa produkter, men nu är jag fast! :)Inget ont som inte har något gott med sig, hoppas att du och lillasyster hade en trevlig frulle och att du somnade gott igår kväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *