Ännu fler …

Finfina stövlarJösses, från att man aldrig hittade stövlar för lite större vader så hittar man nu massor. Senaste fynden hittar man hos La redoute eller rättare sagt taillissme deras kollektion med lite större storlekar. Kläderna var inte av intresse men skorna eller fram för allt stövlarna fann jag mycket intressanta. Favoriten så här långt är dessa, samt att jag inte skulle tacka nej till dessa skor till våren. Ok inte dessa heller ….Attans så svårt det blev nu när det helt plötsligt finns flera att välja på, men ack ett sånt trevligt bekymmer jag skall icke beklaga mig. Nej det ska jag inte, I´m in shoe heaven!Bild: Eget collage med stövlar från laredoute.se

signature

9 comments

  1. Om du har möjlighet att ta dig till Uppsala så finns många trevliga skoaffärer: Jerns, Scorett, Bamå… … då kan man pilla lite på skorna också. :-)Fina prylar du har valt ut.

  2. LoX: Man tackar för tips, nu när nya E4ran har öppnat så lär det ju gå som en dans att svänga förbi Uppsala. Vi tänkte tom testa redan i nästa vecka! :)Det är det trevligaste sättet egentligen att shoppa, att få pilla lite!

  3. LoX: Jag läste i din blogg att det inte blev någon resa utan VAB istället. Hoppas att den unge mannen piggar på sig blixtsnabbt och att han icke lämnar några offer efter sig!Trevlig helg!Koselig: Samma här, ett par av varje tack! :)

  4. Jag köpte min ullkappa på Laredoute och den är bara så perfekt. Nu får jag nog ta mig en titt på skorna. Det såg lovande ut! Ha det bra! Kram kram!

  5. Lox: Aha så då blev det E4:an till Gävle i alla fall då i fredags, så trevligt!Klänninarna var alla jättefina, hoppas att du snart får tillfälle att köpa en samt gå på galej! :)Charlotta: Jag köpte en jacka hos Laredoute förra hösten, den har jag nu plockat fram och börjat använga igen. Ja skorna är ljuvliga, så kika lite extra på dem! :)Ha det fint!Kram Kram

  6. Read the article about the Hunter Wellingtons, they have the New RHS range coming out great for mothers day giftshave a look on their website http://www.targetwholesale.co.uk they ship world wide too. I bought the Red Hunter Original to match the Red Laredoute jacket I bought. Fab as the Summer colours are RED, WHITE and BLUE.Wellie Lover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *