Ok, en till då …

Pink CollectionImorgon ska jag iväg på en liten shoppingtur kring stadens torg, mycket troligt är då att denna jättesnygga blus från Lindex Pink Collection får hänka med hem. Den är som ett kinderägg, tre önskningar i ett den är snygg, funktionell samt att det utgår en 10 % gåva till cancerfonden. Lovely!Bild: Eget collage med bild från Lindex.

signature

20 comments

  1. Att ha det gott: Ja den ser riktigt trevlig ut denna! :)Helen: Jag håller med dig, hoppas att den finns kvar … Jakten är igång! :)Nilla: Ja hela kombon var kanon! Till och med så att jag kan tänka mig benvärmare igen, men bara nästan! ;)

  2. Den ska jag ha!! Vi som bara skulle fika och mysa i storstaden, nu blir det till att jaga Lindexbutiker istället. Undrar just vad maken lär tycka… :)Kram och tack för tipset!

  3. Minks: Toksnygg var ordet! :)Saga: Vilken tur att ni ska till Stckholm där det finns fler än en Lindexbutik, stora chanser att hitta den med andra ord.Ang om maken tycker att det ska bli sådär skoj att leta fram den, det är bara att dra trumfkortet att du vill dra ditt strå till välgörenhetstacken! ;)Trevlig helg i storstan!KramSaravillfara: Mmm det är mycket najs! :)Nilla & Jessica: Den finns inte med på hemsidan (bara bland pressbilderna) men den ska finnas i butik enligt rapport, happy hunting! :)

  4. Hittade den – och en svartvit randig syster :D Jag tyckte mig behöva stötta kampanjen med båda två och det slank även ned en grå glesstickad cardigan i påsen. Nöjd shoppare på en fredag!

  5. Jessika: Jag köpte också en igår, men bara den vita. Jag är dock sugen på den svartavit randiga systern också! :)Den glestickade cardigan är ljuvlig även den, mycket bra shoppat och tänk så mycket du nu skänkt till ett välgörande ändamål. Mycket bra! :)

  6. Så då kan vi bilda en Blogga-sittandes-i-välgörenhetskläder-klubb då!? En vit hänger här hemma på tork just nu. Hann både handla den och bära den i huvudstaden! :)Kram och tack igen för tipset!

  7. Saga: Ja men vilken bra idé! :)Så roligt att du hittade en blus, en mer kul att du hann använda den på er trip till huvudstaden. Min väntar på ett bra tillfälle än, kanske vid en lite trevlig lunch på onsdag.Kram Kram

  8. Ilade in till stan efter att ha sett det här inlägget, och JA! Jag lyckades knipa en av dessa underbara, välgörande blusar! Fantastiskt vad du kommer med bra tips! :-)

  9. Jenny: Ahh så härligt det är att välgörenhets-shoppa! Så roligt att du gillade tipset, makes me happy! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *