Fin på bröllopet

Off to a weddingDet är en ynnest varje gång det dimper ner en inbjudan till nära vänners bröllop. Åhhh så roligt är första tanken som snabbt följs av, Men herre gud vad ska jag ha på mig? Jag fick en förfrågan om lite tips på kläder när man är bjuden på ett bröllop där det står klädsel kavaj på inbjudan. Jag har letat fram tre stilar, men prisvärda kläder som går att använda om och om igen vid olika festliga sammanhang.Elegant:Vit silkig blus med knyt i midjan. Svarta byxor med kritsträck, funkar i alla situationer. Kuvertväska för förnödenhter. Pigga upp outfiten med machande skor.Classic:Vit topp med pufferm från H&M. snygg tidlös kjol samt liten väska från Lindex. Vita skor, eller för att göra det lite festligare de med stass på i glam-outfiten.Glam:Fin klänning med knyt under bysten. Liten väska från Topshop. Kort kofta med tanke på årstiden. Strassigt hårspänne (passar till alla outfitsen) samt strassiga finskor.Hoppas att du hittade en stil som passade dig!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

19 comments

  1. Sååå snyggt altt ihop, ..meeeen vart kan man få tag i den fina gråa kjolen med knuten rosett???Ha en bra dag…,kram fr. Petra.

  2. Jättefina kläder. Jag gillade särskilt kjolen i mitten.Men när jag tänker på bröllopsfest vill jag gärna se lite mera färg! (inte svart och vitt)

  3. mia dh: Så roligt! :) En trevlig kväll önskar jag dig!Trebarnsmodern: Kjolen är från Lindex, men tyvär så tog de bort den från sajten i går kväll (eller kanske imorse). Kika in i butiken.Ha det fint!KramNilla: Precis, det är ett tillfälle att klä sig festligt i flera färger. Min tanke var att man skulle kunna använda dessa kläder vid många olika tillfällen samt att det ska vara lite neutralt så att de passar de flesta. Men jag håller med dig, speciellt om det är sommarbröllop så är det kul med glada färger.

  4. Veldig flott :) jeg skal på tjeiparty og ut på stan i morgon, gissa om jeg gleder meg! Ha på fina kläder… smink etc etc :)jaa det blir nok bra :) god fredag fra meg :)

  5. Outstanding outfits! Jag föll mest pladask för glam-alternativet. Jättesöt klänning – med bra utrymme över magen för att verkligen attackera bröllopsbuffén. Själv ska jag till Bokmässan imorgon och har försökt pussla ihop en intellektuell look: svarta stövlar, svarta leggings, mörkblå denimklänning och svart kofta. Eventuellt toppat med ett par fönsterglasglasögon för syns skull. Blir det tillräckligt kulturellet, tro?

  6. Desiree: Jag skulle inte heller tacka nej till lite nytt i garderoben, roligt att du gillade sammansättningen! :)Heléne: Hello! Du kan använda dessa kläder på många andra tillställningar och dagar då du vill vara lite finare bara endå! :)En riktigt trevlig helg önskar jag även dig!KramKoselig: Det låter riktigt trevligt det där, hoppas ni får en toppen lördagskväll! :)Trevlig helg!Charlotte: Ja den klänningen är otroligt söt och precis som du skriver mycket smart då den är förlåtande! ;) Lyllos dig som ska på rolig mässa i helgen, låter riktigt trevligt! Absolut, du kommer inte bara att se intellektuell ut det kommer att bli fab-outfit! :)Trevlig helg!

  7. Åh, kjolen i mitten vill jag klämma på. Måste in till staden och ta en runda på Lindex. Det var ett fint och smakfullt kollage. Mycket snyggt! Ha en bra fortsättning på helgen! Märit “Jellon”

  8. Linnéa: Så roligt att höra, så ska jag kika närmare på den.Att ha det gott: Tack! :)Märit: Ja den är en riktig pärla den kjolen! Tack så mycket, roligt att du gillade collaget! :)En härlig söndag önskar jag dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *