Ikväll …

blir det läsning av privat karaktär a´la Gynning & Schulman. Samtidigt som jag läser ska jag doppa Oreos i mjölk, det kan hända att detta kommer att ske nerbäddad i sängen men berätta inte det för maken för han har strikta order om att Inte äta till sängs …

signature

8 comments

  1. Minks: Jag har fått boxen från USA så jag har redan gråtit slut på alla mina tårar, jag får relaxa med böcker nu istället! :)Fusk I Know ….

  2. Jamen just ja, det visste jag ju. Det var ett HEMSKT avsnitt igår!! färjekatastrofen… (och ja jag vet oxå liiite vad som händer framöver…)//M

  3. Malin: Hejsan! Så glad jag blir att du gillar min blogg, tack så mycket! Minks: Ja huga det är ett ruggit avsnitt det där, i två delar har jag för mig. Sniff!Nettan: Lungt var ordet, lugn och ro! ;)Kram

  4. fru A: En mycket mysig kväll var det. Jag måste satsa lite mer på böcker och lite mindre på tv och datorer i fortsättningen på kvällarna. Mycket avslappnande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *