Önskeoutfit [anställningsintervju]

Önskeoutfit 1Att klä sig snyggt och bekvämt när man ska på en anställningsintervju kan vara avgörande. Mycket av vad vi gör och hur vi beter oss bottnar i självkänsla så om vi känner oss nöjda med oss själva så presterar vi bättre. Personligen trivs jag bäst när jag är klädd enligt stilen i collaget:Eftersom man oftast inte vet vem det är man ska träffa så kan det vara bra att ligga lågt med starka parfymer, fler och fler blir känsliga för starka dofter så satsa på en mild body lotion som luktar gott men är diskret. Min favorit är Amazing Grace från Philosophy. Lite rött på läpparna gör att man känner sig lite mer än vardagsfin, även här är det en Philosophy-variant som används flitigast. Ett par mörka jeans är stilrent och snyggt, kombinerat med en tjatpolo samt en “sidenblus” med trekvartsärm utan på så blir det en klassisk och avslappnad look. Klocka från Swatch, jag har samma klocka men med ljusblå urtavla.  Ett par ljuvligt söta Mary Janes med klack från Topshop gör outfiten lite mer uppklädd och pricken över i blir nya väskfavoriten från Ecco.Även om jag skulle ha velat ha det på mig kläderna (läs väskan) i collaget ovan så fattades det lite delar i garderoben, men jag hade heltäckande strumbyxor samt höga stövlar. En jeanskjol, modell till knät. Tajt svart polo med en kina inspirerad blus. Lite rött a´la Philosphy på läpparna och var varsamt insmord i Amazing Grace. Så fick det bli!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

14 comments

 1. Shit! Du hittar så bra……. Jag vill ha ALLT!Och väskan….yes yes yes! Jag måste genast meddela tänkt givare att den står högt på födelsedagslistan :-)

 2. Karin: Ja visst är den snygg, man blir lite förvånad när det är Ecco som står bakom den. Bra jobbat ecco! Lycka till med letandet!

  Tina T: Så roligt att du gillar sakerna i collaget! :) Jag har också informerat alla inblandade att det är den väskan som gäller! ;)

  Annika: Tack så mycket, så glad jag blir! :) Skorna ja, de är inte tokiga. Jag skulle gärna vilja testa dem och väskan ja, Lovely!

  Linnéa: Vill ha! ;)

 3. I like your style! Jag är hopplös när det gäller att handla kläder men dina collage, åh, dina collage har fått mig att börja se på fram emot att handla kläder. Nu väntar jag bara på att pengarna ska trilla in.

 4. Jättejättesnyggt allt är jättefint och väskan är verkligen en pärla jag har annars en favorit och det är en Wera som jag bara älskar men den här ligger inte många snäpp sämre om man säger så…. ska nog försöka hitta den i verkligheten i vår lilla stad!!Jag tror helt klart att din outfit påvisade att du är den rätte för det nya “mystiska” jobbet — nyfiken nej inte ett dugg :):)

 5. Åsa: Så roligt att du gillar det, Thanks! :) Jag gläds mycket åt att collagen inspirerar dig, det är ju faktiskt rätt så kul med kläder och det som är bra är också att de finns i alla prisklasser så det gäller bara att komma på vilken look man trivs med och så skrida till verket.

  Jag ska hålla en tumme för att det trillar in lite shoppingpengar snart! :)

  Ampa: Så roligt! :) Aha, så du har en Darlig Wera du. Lyllos! De tar ju inte in dem på Åhléns i min hemstad. Men jag har satt min mor i arbete när hon åker till den stora huvudstaden att köpa med sig en hem. Jag har sett två som jag gillar så nu gäller det bara att välja, vilken av dem har du?

  Eccoväskan är lite tricky att få tag på ryktas det, speciellt den som är brun. Priset är inte helt oväntat lite högre också, i USA tar de 240 dollar för den. Snygg snygg snygg, men det bli Wera som får bli med hem även här! ;)

  Mmm, det får vi hoppas att jag är! :)

 6. Vilka roliga nyheter jag möts av här! Stort grattis till intervjuerna, och nu hoppas jag att papper blir påskrivna snart. :-)Väskan från ecco är görsnygg!

 7. Jag vill ha några liknande skor, lite lagom bred halvhög klack och några snygga spännen sådär!!! snygga som funkar till byxor o kjol. (och jag har total byxbrist hemma… panne panne)//M

 8. LoX: Tack så mycket snälla du för gratulationer! :) Ja den är så snygg, vill ha!Junitjej: Man blir lite förvånad att det är en Ecco som sagt. Jag hoppas att den dyker upp i Gävle snart! :)Minks: Precis, ska det vara klack så gillar jag de som är lite bredare. Spännen gör sig finemang till både byxa och kjol så ett par sådana får det bli. Men jag måste köpa dem på plats, vågar inte riktigt skicka efter ett par eftersom mina fötter inte riktigt håller sig till reglerna. Jakten på skor är ständig här hemma! :)Byxor bör uppdateras här med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *