Och så lite uppdatering …

Era “turtummar” fungerade finemang även denna gång! Tack så jättemycket! Nu är det i det närmaste klart, bara pappersarbete återstår, men innan allt är påskrivet och klart så kan jag inte berätta vad det är jag ska pyssla med i framtiden. Men så snart jag kan så ska jag ta bladet från munnen och sjunga ut, det lovar jag!Kram

signature

12 comments

  1. Grattis! Väntar med spänning på att få veta vad det är du ska göra! Hoppas bara att inte bloggen blir lidande! :)

  2. Det är spännande det här vi håller tummarna för… Lycka till! Jag skulle kunna tänka mig en “Tillbaka till jobbet del 2” snart. Kan det vara något? Hur blev det med inköpet av iPod?Hej från Helene

  3. Alla: Ni är så söta, tusen tack för alla dagens hurrarop och hårt hållna tummar! :)Bulan: Hej! Så roligt att du hittade hit, varmt välkommen tillbaka!Annika: Nope, bloggen kommer inte att bli lidande! ;)Helene: En tillbaka till jobbet del 2 ska jag absolut kika på. Ingen ipod inhandlad än tyvär, jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha för typ. Liten, stor, massor av minne, lagom minne, tv eller inte tv, vilken färg? Frågorna hopar sig så att säga … Har du några bra tips i ipod-jungeln så motages de gärna! :)

  4. Helena!Jag förespråkar ju fortfarande iPod shuffle; less is more! Den räcker gott och väl i utrymme, en ljudbok får plats utan problem, och batteritid. Liten och behaglig att ha med sig, snygg och trevlig att ha att göra med. Priset är ok. Det går i och för sig inte att bläddra i en massa menyer…men det passar mig alldeles utmärkt.Jag har köpt min direkt hos Apple. Det var ett par dagars leveranstid och sen kom de och lämnade den vid dörren. Min är rosa med mitt namn på. Bara det!Lycka till!

  5. Att ha det gott: Men så bra, tackelitack för info. Kanske skulle passa på att köpa någon till! :)Sofia: Så snällt av dig, T**k (vågar inte riktigt säga ordet än, men jag menar det)! :)Helene: Jamen så var det ju ja, en rosa med ditt namn på. Alltså det låter så lockande att det finns inte! Jag ska genast kika på den på Apple-sajten! :)Tack så mycket för hjälpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *