Snart är det vardag …

Astrid är hemma igenIdag vid 14-snåret så slogs dörren upp och där stod det en solbränd unge som slog ut armarna och mötte upp i en jättekram. Åhh så ljuvligt, Liten Astrid är hemma igen! Hon har spenderat den senaste veckan på landet med mormor, morfar och farbror S så att vi kunde jobba på som galningar här hemma. Jag var tveksam länge, men baske mig om det inte är så att vi börjar se slutet på detta nu!Astrid överaskades med en alldeles egen liten tv-hörna i minihallen utanför hennes rum, det är lycka det! Imorgon är det sista dagen på sommarlovet, på tisdag väntar lek och bus på dagis igen. Astrid längtar och mamma tycker att sommaren varit på tok för kort!Nu ska vi knäppa lite kort på Astridsrum innan det är dax för henne att krypa ner.  Så imorgon ni får se lite resultat efter allt mitt tjatande om vår rust här hemma.  En riktigt skön söndagskväll önskar jag er så länge!Bild: Privat.

signature

6 comments

  1. Spännande att få se erat resultat av rusten…!Jag väääntar!Härlig liten myshörna, hon lär nog vara ganska nöjd!Må så gott…

  2. Det verkar som om både mor o dotter är väldigt nöjd :) det är verkligen underbart att få hem de små så där!Vi ser framemot måndagens rapport om hur renoveringen har gått!!!//M

  3. Thea: Ja hon riktigt myser i den stora fåtöljen, speciellt nu när regnet smattrar utanför fönstret.Linda: :)Vicke: Hon har länge tjatat om att hon vill ha en tv i sitt rum så detta fick bli en kompromiss som mamman kan leva med! :)Petra: Se där ja, du får ta och komma över på lite fika någon dag och spana! :)KramMinks: Ja åh så mysigt det är att ha henne hemma igen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *