Nytt nummer av stora & små

stora & Små nytt nummerI detta nummer så ligger fokus på skolstarten som snart är här. Jag tipsar om nya fina prylar till köket och Leila Lindholm gör det hon är bäst på, förgyller vardagen! Klicka på bilden för att läsa tidningen. Astrids Mamma Tipsar hittar du på sidan 8Bild: stora & små

signature

8 comments

  1. Vad lustigt jag var där o tittade idag och tänkte att -hm borde det inte komma ett nytt nr idag, och nu efter lunch så hittar jag detta :)Stiligt som vanligt!//M

  2. Det är verkligen så kul att du fått en egen sida i Stora & Små:)En Kithen aid har länge stått högt på min önskelista….

  3. Minks: Om jag ska vara helt ärlig hade jag lite dålig koll denna gång så det kom som en glad överaskning i mejlen idag! Man bugar och bockar! :)maria: Ja det är drömmen det, men aj aj sicket stort hål det skulle bli i plånboken efter ett inköp! :)Ljuvligt hemma: Hoppas att du gillade det nya nummret! :)Anneli: Tack så mycket, jag är mycket glad över uppdraget! :) Åh ljuvliga Kithen aid … Suck!

  4. Minks: När vi gifte oss så fick vi en ursnygg assistent som är rostfri, lite borstad look. Någon Kithen Aid är det inte men den pryder sin plats på bänken likväl. Jag ska hålla tummarna för att ni får den äkta varan till er köksbänk! :)Caroline: Indiska har mycket snyggt till hemmafronten i höst, tur att de alla säljs till mycket resonabla priser så att man kan shoppa loss! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *