Nu drar vi till landet

Idag åker mamma och dotter till landet några dagar. Eftersom vi tar tåget norrut så hoppas vi möta solen i lite större skala än vi sett tidigare i sommar. Jag återkommer ikväll med en liten landetrapport, hoppas att ni alla får en solig och fin sommardag!

signature

15 comments

 1. Hoppas att ni får mysiga dagar på landet med sol! Jag ska inte klaga, vi har ju varit 3 veckor i Italien, men ändå… Vill ju ha sol här också! :-)

 2. Ha det så härligt! Hoppas att ni får njuta av massor av värmande solstrålar. Solen ser i alla fall ut att stråla från en blå himmel här i huvudstaden (kan jag se genom mitt kontorsfönster på jobbet…).

 3. Grattis på namnsdagen & ha det sååå härligt där uppe…!Har mannen den stora äran att få jobba eller rusta klart medans ni är på “vilohem”?!Må så gott.Vi lär träffas snart för nu är paketet dammigt!/Kram

 4. Hoppas du har en härlig vistelse på landet..Du har blivit “tagen” och utmanad..Se på min blogg../anna.a/dromhem.blogg.se

 5. Hoppas ni får en skön och solig landetvistelse! Kom själv tillbaka från min bo-i-stuga-sommar som dock inte innehöll så värst mycket sol men som ändå var härlig och avslappnande.

 6. Hoppas ni har finare väder än vi har och har haft på Gotland senaste veckan… blåst, kallt och regn. Blä. Men snart kommer sommaren…! (Man ska leva på hoppet.)

 7. Alla: Tack så mycket! Vi har haft en mycket trevlig mini-semester men vädret lämnade mycket att önska tyvärr. På tåget hem så hittade den tillbaka så nu får jag beundra den på håll några dagar igen.

  Petra: Japp han fick bli hemma han! :) Helt klart vi måste träffas och det snarast!

  Kram

  anna.a: Tack så mycket, jag ska kika in och se vad du hittat på! :)

  Kinna: Tack så mycket, så roligt att du gillade bloggen! :) Varmt välkommen tillbaka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *