A new cat[t] in town

CattungarFör några veckor sedan så öppnade bloggerskan Catten en ny webshopp som heter Cattungar.  I shoppen säljs underbara barnkläder, smycken, tavlor och lite annat smått och gott. Min personliga favorit är överdragen till barnstolarna från Jysk. Vilken bra idé för alla oss som inte är så bra på att sy. Dels är ju stolarna inte så jätteskojiga till att börja med men sedan så blir det snabbt kladdigt när de små suttit i dem och mumsat kakor och njutit välling framför Bolibompa. Dessa överdrag finns i flera olika utföranden som alla går att tvätta på 40 grader, priset är även det helt ok med sina 99 kr. I like!Just nu så är det även sommarrea hos Cattungar, 30 % på kläder från Lakrits och Kammakarlo!Bild: Eget collage med bild från Cattungar.

signature

9 comments

  1. :) Vad kul att du gillar min lilla shop! Har just uppdaterat med ett tyg som jag tror att du kommer gilla! ;) Har vi inte denna underbara figur som en gemensam nämnare bland andra? :) Rea på Fablefant (mitt favvomärke) snart också! Kramkram!

  2. Catten: Men hallå där! Har inte du finfin semester? Sluta jobba och börja lata säger jag! :) Jo, visst har vi den underbara kaninen gemensamt, älskar Peter Rabbit. Måste nog inhandla en lite stol på Jysk för att klä om! ;)Kram

  3. Jag är oxå nöjd shoppare, av Lakriskläder och de otroligt fina halsbanden!!Vi har dock en IKEA-fåtölj här hemma till sonen, undrar om dessa tyger passar dem oxå…..//M

  4. Minks: Halsbanden är jag sugen på också, funderar på att köpa ett till Astrid på hennes namnsdag i sommar. Den frågan fick jag på mejlen oxå, ska skriva en rad till semester Catten och höra hur det är med den saken. Vi har ingen dock! :(

  5. jess: Jag visade Astrid halsbanden igår och hon klurar nu på vilken färg hon önskar sig! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *