Dagens favorit

Sötaste klänningenDenna klänning hade jag köpt till Astrid att ha på sig på midsommarafton om jag bara hittat den lite tidigare. Nu har midsommar passerat och jag måste tänka lite på saken, men ack så sommarljuv den är!Bild: Eget collage med bild från nya webbutiken ymapippi.

signature

7 comments

  1. Ja man får tacka för det oootrooligt goda bärtartreceptet…! :)Det var bara det att jag tänkte inte på att smörja pajformen,tyckte pajdegen var ganska fet ändå (100 g),har andra recept med mkt fett i som man inte behöver smörja ngn form…Kan säga att vi fick spätta loss det goda pajskalet,men ack sååå gott!Den vart en succe´trots att den inte ville komma loss ur formen!!!Ha en fortsatt härlig helg!!!Själv så sitter vi & myser i soffan med brasan knastrande bredvid…mmmmmm!Varmt & skönt…Härlisch!/Kram, kram…fr. Petra.

  2. Sanna: Ja visst var den söt och somrig, Me like! :)Att ha det gott: Lilla Vilda skulle bli söt som en knapp i den! :)Petra: Det vaaaaaar så lite så! Du vi hade samma problem här hemma, tidigare har jag gjort den i en non-stick form och sedan vält ut den och serverat den på fat. Men i år så blev jag lite förblindad av den nya überfina pajformen från Åhléns och avände den istället, och den fastande a´la måste hacka sönder metoden. Aj aj, men gott blev det här med! :)Aha det var hos er framför brasan man skulle ha varit igår, hu så jag huttrade igår kväll. Nästa gång kommer jag! :)Fortsatt happy ledighet :)Kram till er alla från oss alla!mimmi: Så tråkigt att midsommar i stort regnat bort i år (igen). Vi här i norr hade dock finfint väder hela dagan, vissa brände sig till och med i solen! ;)Helena T: O ja, visst kan jag hitta tillfällen att ha den på men det lilla flickebarnet har så många klänningar redan. Hade det varit innan midsommar ha de den liksom fyllt ett syfte. Ljuvlig är den, men garderoben är full! :)Gabriella: Den är ganska så nystartad, men till hösten skulle det komma in massor av nyheter. Det ska bli mycket spännande för det ser mycket lovande ut redan nu. Men så roligt att du hittade hit, varmt välkommen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *