Midsommar – 1 dag!

Vintips Jag fattar det bara inte, jag vi har gjort det igen! Allt ska göras på en endaste liten dag. Imorgon är det midsommar och det ska vi fira med lite släkt och vänner här hemma. I detta hem som är upp och ner vänt och bara vill bli rustat. Vi får göra det bästa vi kan för att få till det någorlunda mysigt tills imorgon. Men oj, så mycket det är att fixa med. Om ni redan är klara med allt, grattis säger jag till er! Ni är mina planeringsidoler. För er som har det som jag, citarar jag Weronica och säger Heja oss! Här finns jag idag. Ha en bra dag och ta det lungt i trafiken nu!Tillägg! Ok, nu är jag så yr att jag bloggar men glömmer att blogga om det som bloggen skulle handla om. Så här kommer nu ett litet Housewife tips på vägen inför eventuell servering av vin under morgondagen, notera hur många tillfällen det finns för champangne!Bid: Eget collage med bild från boken Städa.

signature

3 comments

  1. Minks: Portvin är jag inte så bra på, måste testas om det passar till ost. En galning till här! :)Att ha det gott: Det samma önskar jag dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *