Katie, Suri & de höga klackarn …

Kate & SuriKatie, Tom och illsöta dottern Suri fortsätter sin semester i europa och är nu i Frankrike. Katie är snyggare än någonsin i sin nya frisyr och lilla Suri är även hon nyklippt. När de går där på strandpromenaden, Katie i sin nya frisyr och de stora solglasögonen. Suri med söt vit klänning och håret klippt i page med lugg då är det som att gå tillbaka i tiden sisådär 45 år och man skulle se nästan samma bild men då skulle det vara en ung Jackie O och hennes dotter Carolyn. Tidlöst och ack så snyggt! Hon är inte bara snygg hon är modig också Katie, dels för att hon gärna bär högklackat trots att hennes man inte är så lång. Hon går ett seg längre när hon letar rätt på kanske de högsta klackarna man skådat och tar dem på sig på sin väg ut genom dörren för en dag på stranden. Badräkten var även den stilren (givetvis) och avslöjade ganska så snabbt att bilderna från igår inte riktigt stämmer!Bild: Eget collage med bild från JJ

signature

6 comments

  1. Morning, men du, visst ser hon väl ut att tagit lite skada att umgås så mkt med Posh, Katie börjar få samma indrag i kinderna. För smal! (jag skänker givetvis 5 kg från min egen hydda utan att blinka, givmild som jag är!)//M

  2. Minks: Morning! Kan hålla med om att hon är lite mager och jag är inte heller den som är den så jag kan gå in på minst 5 kilo oxå för den goda sakens skull! :)

  3. Jeg klarer ikke av verken Tom Cruise, Katie eller the Beckhams mer. dom er sjuka i huvve’ hela gjengen og ikke særlig gode forbilder for andre. Tynne tynne tynne – sjuktynna Posh gjør meg direkte kvalm :( At Katie Holmes synes å ha blitt en kopia gjør ikke saken bedre :( Huff… celebs, they live in a crazy world! :(

  4. Koselig: Jag instämmer i att de tycks vara skumma hela denna klan samt att det är på tok för smala (Minks & jag är ju villiga att donera några kilo dock) Men Katies klädstil den gillar jag skarpt. Hon spelar i en helt annan liga, där Posh inte har en chans! :)Ja huga ja, de är en riktigt crazy värld de lever i. Inte det minsta avundsjuk! ;)

  5. Jo kläderna hennes er jeg helt enig med deg i! Jättefina!!!!! jeg kommer i håg henne med en vit byxa og en blommig topp … den var sååå flott :)men deres personligheter og hva de tycker og står for… nehej takk! “grøss”

  6. Koselig: Jag minns den oxå, så snyggt! :) Jag tycker att det låter som vi är helt överens här att det är kläderna vi gillar bäst! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *