Justin Vs. Gordon

Gordon RamseyKillen hela dagen i media i Sverige är helt klart Justin Timberlake som ikväll spelar i Stockholm. Iiiiii, har min väninna ylat i två veckor nu och ikväll är det äntligen dax. Jag har försökt att lära mig gilla Justin, men det vill sig  inte. Men jag är mycket glada för alla ylande tjejer ikväll och jag är helt säker på att vi  får en utförlig rapport av Minks imorgon!Trots att jag inte är ett Justinfan går jag inte lottlös ikväll, no sir! För ikväll är han tillbaka min favorit Gordon Ramsey aka Den elaka kocken. Så ikväll blir det mycket pillande på näsan (ett Gordon signum) samt många meningar som inleds med f-ordet. I like!Personligt utvald vinnare: Justin Vs. Gordon 0-1Bild: Eget collage med bild från Google.

signature

8 comments

 1. Åh, tack för tipset om den elake kocken, En favorit. Garanterat! Vad fint du har fått dig, kul att två favvoisar har slagit sina påsar ihop!

 2. Nämen Helena, hur kan du INTE gilla Justin?? ;)Och you bet att jag kommer att lämna en rapport imorgon! (varför ligger min kamera hemma på hallbordet???? nåväl huvudsaken är att biljetterna är med!)//I’m bringing s e x yback

 3. Angelica: Ja han är bara så bra Gordon! Visst han är hård, men jag tror att det döljer sig ett hjärta av guld där.

  Tack så mycket! :)

  Minks: Sorry, jag har försökt som sagt. För mig är Justin McDonalds reklam … Jag ser fram emot rapporten om hur trevligt ni haft det, tror att det är några bloggare till på samma arena ikväll. Kameran var ju lite surt, men biljetterna viktigast en dag som denna! Ha det helt underbart! :)

  Nej jag har inte det, skulle vilja se Darlig Gwen dock. Jag får rota på Blocket om det blir så att jag kan gå. Just nu ser det lite mörkt ut på den fronten! :(

 4. Hej!Hur gör du dina fina ramar? Kortramarna och de där bladen med recept. De är så fina. Väldigt bra blogg btw. Vänliga hälsningar!

 5. Vi skulle ha gått på Justin men biljetterna blatt slut. Men jag har haft en trevliger kväll ändå, kommer nog ett inlägg om det under morgondagen..Linnéa

 6. Erica: I båda dessa fall så är de inscannade och lite tillfixade. Med tillfixade menar jag att man måste softa ut kanterna för att de inte ska bli för kraftiga i färgen när man lägger ut bilden på webben. Roligt att du gillade bilderna och bloggen! :)Linnéa: Så trist att ni missade Justin, vet hur det känns jag missade ju Robbie förra året. Härligt att höra att din kväll varit trevlig i alla fall, jag ser med spänning fram emot att läsa om den imorgon! :)

 7. Sjuuuukt bra var Justin! Mellanakten med en annan artist som sjung-rappade var inte bra, men då var det bara att smutta drink och snacka istället :-) Justin är GRYM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *