Orlando + Kristen = Lovely

ElizabethtownI två kvällar nu så har vi tänkt titta på  Micke Nyqvist filmen Underabara Älskade. Men timmen har blivit sen och de känns som att man borde vara med lite mer om man ska se den. Så igår satsade vi på en gammal goding, Elisabethtown. Om ni inte sett den så gör det! Den illsöt och musiken är perfekt satt in i minsta detalj.Orlando Bloomihar huvudrollen i dennailivsbejakande, rörande berättelse därihan spelar Drew Baylor,ien lovande designer varsiliv rasar samman påien enda dag. Påiväg till Elizabethtown föriatt besöka sin familjiträffar Drew Claire (KirsteniDunst). Hon är vacker,ihar ett smittande glattihumör och är fastibesluten att bli tjejenisom guidar Drew påiresan hem och lärihonom vad det innebäriatt leva och älskaipå vägen.Någon gång dåioch då lyckas enifilm kombinera hjärta, humor,ifantastisk musik och enioförglömlig berättelse… välkommen tilliElizabethtown. Filmen floppade stort hos kritikerna men gått hem stort hos publiken, inte så konstigt med kombon Orlando och Kristen. att det sedan skrevs spaltmeter i kändispressen om att de blivit ett par under inspelningen gjorde inte intresset för filmen mindre.Bild: Google

signature

4 comments

  1. Jessika: Det är samma här, filmväder! Vill ha sol igen! Hoppas att du kommer att tycka om filmen :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *