Inte som det var tänkt …

Nya pallarEfter vad som känns som 100 erbjudande minst från Ellos så damp det ner ett med den inbjudande 70 % på valfri vara. Tidigare hade jag spanat på dessa pallar, men var lite osäker. 70 % rabatt fick mig att snabbt komma över den osäkerheten och pallarna beställdes och skulle sedan placeras ut på uteplatserna som extra sittplatser. På bilden på webben så såg de lite små coola ut, men inget som jag hetsade upp mig nämvärt för. När pallarna så kom så blev inget riktigt som jag tänkt mig, för det första så är de så otroligt mycket snyggare än på bilden så att de skulle stå ute i ur och skur var det inte längre tal om. Problem nummer två är i och för sig mindre skoj, men så där värst stadiga och hållbara i färgen de är de inte. Två problem jag kan leva med dock!En av pallarna ska nu placeras i hallen när det blir klart där (bara gud vet när det blir) så att man kan slå sig ner där när man knyter skorna. Den andra pallen ska få en liten glasskiva för att skydda färgen och sedan agera tebord bredvid fåtöljen i nya arbetsrummet. Inte som det var tänkt, men dubbelt så bra lika så!Bild: Eget collage med inscannad bild från DV.

signature

7 comments

  1. Ja dom var läckra….Men jag väntar och väntar på att få se bilder från din uteplats/er :)Trevlig helg …

  2. alice: Oj oj, den stackars trädgården har kommit lite i andra hand här nu men imorgon planeras en heldag ute för att snygga till lite. Lovar att ta lite bilder då! :)

  3. Hemmarikets Charlotte: Tack så mycket! :) Så klart, alla mina favoriter finns representerade som sig bör! :)Anki: Så roligt, varmt välkomen tillbaka! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *