En doft av sommar

En doft av sommar ...Anna önskade sig tips på sommardoft, lite svårt uppdrag blev det eftersom jag mycket sällan använder parfym. Men så damp det ner några prover och en present i brevlådan och det blev helt plötsligt mycket lättare. 10 st mini prover från en Amerikansk sajt där jag shoppat lite tidigare, det var snällt av dem! Av dessa 10 var det dock endast två som jag föll riktigt för och det var Burberry Summer och Clinique Happy In Bloom. Båda dessa doftar härligt fruktigt, de är även lätta dofter som endast sprider en lätt doftpuff vilket är kanon på sommaren när tunga parfymer inte känns välkommna.Men mina nya favoriter är helt klart dofterna från Library of Fragrance, jag fick två i födelsedagspresent och nu är jag fast! Jag har Laundromat samt Cosmoplitan Cocktail (very SATC) , båda luktar det härligt men om jag måste välja en favorit så blir det Laundromat. De finns massor av olika varianter att välja mellan och många av dem finns att köpa i Sverige hos tex Inezza och Eleven.se. Priset är lika trevligt det, ca 150 kr st. Stående året om favorit är som vanligt Philosophy´s Amazing Grace!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *