Sista april

Valborg

Väderrapporten är som sig bör inför valborg, lite småtrist med andra ord. Lite mer kläder krävs för att hänga runt brasan även i år. Fritt önskat från favorit shopparna är denna outfit inför morgondagen:För att inte frysa allt för mycket så passar det bra med en svart långärmad top från H&M samt svarta leggins under den illsöta klänningen från Topshop. Kofta från Indiska samt lite rött till kind och läpp a´la Smashbox via Eleven.se. Ett snudd på måste i geggan är ett par snygga gummistövlar och kronan på outfiten så att säga en liten värmande hatt från Reisenthel som är en hopvikbar variant med liten inbyggd börs. Raggsockor på fötterna och en snygg trench skulle nog komma väl till pass även det. Kläderna brukar ju ofta lukta skunk efter besöket vid brasan så efter vädring kan även detta äldre inlägg komma väl till pass!Bild: Eget collage med bilder från länkade butiker.

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *