Hej alla fina – Jag kommer tillbaka snart!

Det är snart en månad sedan jag sist bloggade, vilket känns oerhört tråkigt men även nödvändigt just nu. Som några av er kanske redan sett på Instagram så har jag nyligen börjat på ett nytt jobb. Fantastiskt roligt är det, men oj så mycket nytt det är att lära. Min hjärna jobbar på högvarv just nu. Förutom nytt jobb så håller jag även på med ett litet uppdrag på sidan om, och så är det familj och vänner som man vill hinna med också. Min tanke var först att försöka hinna med bloggen i allt detta som är just nu, men det blir mest en massa dålig samvete så jag har beslutat att ha bloggen lite på paus på riktigt några veckor. Bara tills saker och ting fallit på plats. Då är jag tillbaka.

host701

Jag tänkte dock passa på att dela med mig av en höstig mix av några blandade favoriter innan jag tycker på paus. Först ut är denna fuskkrage som jag köpte på Cos när vi var i Stockholm nyligen. Är nog det “plagg” som används flitigast i garderoben just nu. Genial!

host702

Har ni sett denna underbara trea som just nu är till salu i Linnestaden? En av alla framtidsdrömmar jag när är att en dag få planera och bygga mitt eget kök. Jag vet inte om jag skulle bygga det precis som detta, men jag tyckte mycket om detaljen med fönstret så det tar jag med mig för framtiden.

host703

Jag bytte aldrig telefon när iPhone 6 släpptes som jag först tänkt, men nu ligger jag i startgroparna för en beställning. Men jag velar som en galen kvinna mellan 6s och 6s Plus. Någon som nyligen bytt till ny? Vilken valde ni? Berätta gärna! Bildkälla.

host704

Denna kappa hann jag inte på i min storlek, det var även väldigt osäkert om den skulle komma in igen på Åhléns i min hemstad. Men jag vill ändå ta med den i mixen då den med lite tur finns att tillgå på andra ställen. Rasande snygg är den som Birgitta skulle säga om den vore ett bakverk :).

host705

För någon helg sedan firade jag och väninnan hennes födelsedag med fika och en bio. Vi såg The Intern och den var precis hur fin som helst. Skådespelarna så klart, men också manuset hur det liksom mest puttrade framåt. Smakerna gick dock isär när Robert De Niro gjorde Tai Chi i Central Park då suckade jag lite så där …. Åh, så fint .. Jag ni vet. Killen bakom mig, suckade högt och sa med hög röst – Men f*n sååå segt! Vi såg helt olika filmer den killen och jag . Scenografin var som alltid utsökt när Nancy Meyers chefar, ett smakprov på den hittar ni här. Och en trailer här.

host706

I år har jag och Johan varit gifta i 10 fina år, vilket betyder att vi firar tennbröllop. Det har vi nu enats om att fira med en Vänskapsknut från Svenskt TENN, ok inte helt hundra men bra nära …. Symboliken är i alla fall helt rätt känner vi ♥. Bildkälla

host707

Om ca tre veckor är det dags för samarbetet mellan H&M och Balmain att släppas i butik. Jag hittade en ring och en tisha som jag gärna skulle lägga vantarna på. Alltid lika spännande att se hur tekniken håller vid dessa släpp, då jag misstänker att det är just på webben som jag får jaga.

host708

Sist men inte minst så bjuder jag åter på vår familjs absoluta favoritrecept på äppelpaj, ännu en höst länkar jag hit och hoppas ni ska tycka lika mycket om den som vi.

På återseende snart igen!

signature

13 comments

 1. Har gått tillbaka i dina äldre inlägg och blir lika inspirerad av dem när de publicerades som nu. Ha en fin helg:) / Anne O

 2. Måste bara få tala om att jag saknar din blogg massor, saknar all de inspiration jag fick här. Kram Carina

 3. Följer din instagram med glädje men saknar dig i bloggformatet.. de inspirerande inredningsinläggen – men lika mycket recepten och den toppsnygga klädinspon! Ville bara säga det :) Allt gott!

 4. Magnificent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just
  extremely great. I actually like what you’ve acquired here,
  really like what you’re saying and the way in which you say it.
  You make it enjoyable and you still care for to keep it wise.
  I cant wait to read far more from you. This is actually a wonderful website.

 5. Wonderful web site. Lots of useful info here. I’m sending it to a few friends ans additionally sharing in delicious. And obviously, thanks to your effort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *