4 X 4

Ack, det har bara regnat och varit höstigt en endaste liten dag och jag krisar lite redan känner jag. Hu! Nåväl, piggar upp mig med att köra en Fyra fina – lista:

fyrtal1

1. Favoriten Oscar & Chlotilde lanserade igår en ny webshop och bland smyckena där hittade jag detta Hope halsband med en hare i mässing mitt i ett skutt. Tokgillar symboliken. 2. Även om det är bland det sista man vill tänka på just nu så blir det ju snart höst på riktigt och då behövs något lite varmare att klä sig i. Min svarta kappa hade mer eller mindre gett upp redan förra hösten så nu är det hög tid att hitta en ny, denna stilrena kappan i ullmix finns hos Ellos i tre färger till ett finfint pris. Rabattkod 320502 ger just nu 100 kr i rabatt vid köp över 500 dessutom. 3. Enkel och snygg är den nya saxen från Granits höstsortiment. 4. Champagneskålen hittade jag bland nyheterna hos Åhléns och åter kom tankarna på att plantera maffiga blomsteruppsättningar, eller fylla den med frukt och grönsaker. Ja när den inte kyler bubbel då alltså.

Fin onsdag till er alla!

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *