I väntan på sista säsongen

downton303

Vardagslyx betyder olika för alla, och för mig är nog den ultimata lyxen tv-serier säsongsvis. Så därför blev jag så himla glad när jag såg att det nu finns 5 säsonger att tillgå av Downton Abbey hos Netflix. Själv har jag nog som bäst sett 3 säsonger så tanken är att börja i slutet på andra säsongen och så beta av de övriga 2 inför starten av den avslutande säsongen som börjar sändas den 17 oktober på SVT. Te, choklad och Downton det kan bara bli lyx det.

Jag tokgillar känslan i bild 1 och 2 som är från när skådespelarna läste igenom manuset för sjätte säsongen första gången. Det ser ut att finnas finheter att vänta här. Den sista bilden på Michelle Dockery sitter även på väggen här hemma.

Med hopp om en riktigt fin avslutning på augustimånad till er alla!

signature

3 comments

  1. Jaha, är det sant?!
    Bara att falla till föga då…det får bli Netflix även hos oss. Jag missade i princip hela säsong 5 och jag fullkomligt ääälskar Downton Abbey :)

    1. Japp, jag blev så glad för då slapp jag köpa en box :). Det är något extra med Downton helt klart :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *