Min stil: Samma lika, men olika

Efter jeans och t-shirt med kofta så är mitt absolut vanligaste plagg pennkjolen. Denna kjol som jag bär året om numer, med strumpbyxor på vintern och utan på sommaren. Samma plagg, men med olika tillbehör för olika tider på året. Den har dessutom en perfekt längd för vad jag numer vill klä mig i utan strumpbyxor. Lite åldersnoja där kanske, ja :).

pennkjol101

Idag bland nyheterna hos H&M så hittade jag dessa bilder på variationer på pennkjolar och tänkte att det var ett ypperligt tillfälle att låta sig inspireras. 1. Lite lekfullt blandat med elegans via väska och pumps. 2. Åh, den randiga. Min sommarfavorit och faktiskt den enda som jag bara använder på sommaren. Kanske får tänka om där. 3. Enkelt med den svarta kjolen,polon och skorna. Snyggt!

pennkjol102

4. Grönt var faktiskt lite skönt även här. 5. Vitt & svart är alltid rätt, snygga sneakers piggar upp den i övrigt enkla outfiten. 6. Pumps, linne och skinnjacka blir festligt på nolltid. En kjoltyp buren på 6 olika sätt från vardag till fest, Hej pennkjol som jag gillar dig!

En riktigt fin torsdagskväll önskar jag er alla!

signature

6 comments

  1. Så glad jag blir, tack :).

   Jo, på vintern kör jag på lite nättare boots med eller utan klack det är fint tycker jag. sen så är en stövel fint också. När det blir lite varmare så kör jag ofta med sneakers.

   Fin helg till dig!

 1. Hej! Fint! Jag tycker dock inte att jag passar i denna längd på kjolar, jag tycker att det är såååå fint på andra men inte på mig.
  Kram

  1. Jag vet precis hur du menar, det just så jag har det med dessa wrap-klänningar. Det går bara inte hur många gånger jag än försöker, för försökt har jag gjort då jag tycker de är så himla fina :).

   Kram Kram

 2. Kan bara hmma och instämma, gillar verkligen också pennkjolen, och den första du visar har jag kollat in, gillar verkligen mönstret i kjolen. :-) Den randiga har jag också och då bara också på sommarhalvåret. Kramizz Laila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *