Middagstips

middagstips208

Köttbullar är festmat i vardagen om man frågar mig, vi gör oftast våra smaksatta med parmesan och serverar dem med potatismos och sås då det är Astrids absoluta favorit sedan hon var riktigt liten. Men ombyte förnöjer och nu har vi provat dessa köttbullar med citron och svecia som serveras med pasta och tomatsås. Så vansinnigt gott. Jag skulle absolut kalla detta för festmat också, som den är till vardags men om man vill servera rätten vid lite festligare tillfälle så lägg till en sallad med mozzarella, vitlöksbröd, massor med parmesan och ett glas rött. Buon appetito!

Receptet kommer från Coops receptbroschyr – Höstens mat och den hittar du i sin helhet här!

signature

2 comments

  1. Testade detta efter att ha sett det här och guuuud så gott! Ett perfekt vardagsmatsrecept. Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *