I väntan på värmen

En liten i väntan på sommarvärme-mix hinns med i kväll också, häng med!

somrigt103

Jag får ofta frågor om prisvärda lite finare kläder till fest. Denna top och kjol tycker jag passar fint till det flesta tillställningar. Jag är bjuden på 50 – års fest i augusti så jag tror att jag ska titta närmare på dessa själv också tills dess. Den här stråväskan passar himla fint till också!

somrigt104

Nya numret av Porter Magazine finns hos Pressbyrån nu, det blir tidningens tredje nummer. Personligen tycker jag mycket om denna tidning som fokuserar på inspiration genom starka kvinnliga förebilder. Vacker för ögat är den också så klart.

somrigt102

Japp, då har även jag provat att sätta på mig sockor med kall vätska i 90 min i hopp om att mina fötter ska bli riktigt sommarlena. Kvinnan som sålde förpackningen till mig sa att detta var rena magin, MEN en smula äckligt. Och jo, jag är nog beredd att hålla med. Efter behandlingen skulle det ta 3 – 18 (!) dagar innan man skulle börja ömsa skinn så att säga. För mig tog det 5, idag är det dag 7 och de är lena som aldrig förr. Men lite äckligt var det som sagt :).

somrigt101

Skulle det fortsätta regna och vara isande kallt ute så är det alltid trevligt att ha ett seriemaraton att kasta sig in i. Dagens tips blir The Killing (igen) som finns i tre säsonger hos Netflix. Det är fasansfullt hemskt, men det är också himla bra. Joel Kinnaman och Mireille Enos är så jäkla bra i sina roller, det är mörkt och det är svart men man fastnar lätt tro det eller ej. Jag har inte sett Brottet än, men vad jag hört så är det en annan tvist i denna men då jag inte sett den Danska originalversionen än så ska jag låta det vara osagt. Tre säsonger finns att tillgå som sagt, och den 1 augusti kommer den fjärde och avslutande säsongen. Det ser jag fram emot. Bildkälla.

somrig105

Efter utrensningen här hemma så har det inte blivit många nyinköp, men ett har det i alla fall blivit och det är denna kanna med guldkant  från H&M Home som passar perfekt att servera dryck ur till de små fina glasen från Svenskt Tenn som vi använder nästan dagligen. Mix & Match, H&M med Svenskt Tenn det gillas!

somrig106

Sist ut i kvällens mix blir denna inspirationsbild från ett gammalt nummer av Williams Sonomas katalog, en av mina favoritbilder då den förmedlar att det enkla oftast är det absolut bästa. Grunden är en vanlig sockerkaksskiva, det är vad du gör med den sen som är grejen. I sommar grillar vi sockerkaksskivor igen och toppar med vaniljgräddet och bär. Sommarens bästa dessert om ni frågar mig.

Imorgon packar vi bilen igen för några dagar på landet, tills vi hör igen så önskar jag er alla somriga fina dagar!

Kram

signature

9 comments

  1. Tack för fina tips! Kannan ska jag gå och se om den finns i butik också, skulle passa perfekt som kompletterande födelsedagspresent till en vän tror jag!

  2. Fina tips! Top och kjol var jättesöta och jag har ett enormt uppdämt köpbehov efter ett halvår med uppfyllt nyårslöfte (ingen shopping!)Men om tre veckor åker jag till New York och där har jag undantagstillstånd, hi hi. Tips på bra shopping mottages tacksamt eftersom jag inte varit där sen -91!

    1. Låter underbart med resa till New York, tyvärr har jag inga tips på vägen då jag inte varit där själv än. Men en vacker dag så :). Titta in på Leila Lindholms blogg vill minnas att hon har en bra guide över shopping och matställen!

  3. Tack för tipset om sockorna, verkligen superbra men som sagt lite äckligt var det. Hoppas du har haft och fortsätter ha en skön sommar! Kram L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *