Årets viktigaste väska

sosbarnbyar102
När jag ändå var på Apoteket idag så passade jag på att köpa några stycken tygväskor som Liselotte Watkins designat för SOS Barnbyar. Tanken är att jag ska använda dem som go bort presenter i sommar och så lägga i något annat litet som jag vet att värdinnan tycker mycket om. Det kan tex vara lite choklad, en flaska vin, en tidning eller en pocketbok.

sosbarnbyar103

Liselotte Watkins är illustratören bakom trycket på väskan som sagt och Another Textile Company har producerat den till förmån för SOS Barnbyar. På lappen på väskan står det: Tygväskan är resultatet av ett samarbete som förenar design, hållbarhet och omtanke. När du bär den står du för rättvisa villkor och en tryggare värld – utan att kompromissa med det estetiska. Här kan du läsa mer om väskan och vad de 59 kr som den kostar går till. Förövrigt en finfin sommarpresent till alla fröknar och magistrar nu när det närmar sig skolavslutning.

DISCIPLINE – LIVING WITH – Liselotte Watkins from Discipline Design on Vimeo.

Har ni sett den fina filmen om Liselotte från hennes hem i Milano? Om inte, klicka på klippet ovan och kika vetja!

Summa summarum sommarens viktigaste väska  finns att köpa på Apoteket och Hemtex för glada 59 kr!

signature

8 comments

  1. Jättebra tips! Jag har även köpt SOS-barnbyar-armbanden från Lite Kalabalik på Apoteket, så fina framförallt ett par stycken tillsammans!

    1. Jag såg att armbanden är tillbaka också nu, håller med dig de är jättefina några stycken tillsamman.

  2. Ja, den väskan är lika viktig som fin, köpte en på stora Bloggdagen och använder den flitigt. Köpte även ett armband och det kommer att bli fler såna, då det är fint med flera tillsammans som Elisabeth skrev här ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *