Sommar & Blommigt

favoriter404

1. För den som vill vara säker på att kransen i håret i midsommar håller sig alert finns nu denna att tillgå hos H&M. 2. På samma butik finns även denna mjuka trikåklänning i precis lagom längd. 3. Åh, doften på denna alltså! Kan inte sluta dofta på mitt pyttiga doftprov jag har här hemma. Underbar! 4. Från att ha varit en smula tveksam till kimonos så har jag givit mig hän detta plagg helt nu, denna svarta med blommor i massor är mitt senaste förvärv. En annan hang up jag när är mindre väskor att ha i mina stora, och då gärna av denna typ. Samlingen växer . 6. Svarta sandaler i läder med namnet Goldie, passar till det mesta och sägs vara ljuvligt sköna. Fint så!

En riktigt fin torsdag till er alla!

signature

5 comments

    1. Så roligt att du tyckte om det, Tack snälla :). Hoppas du hunnit prova kimonon och att den satt som en smäck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *