Grönt är skönt!

granfors103

Det firades födelsedag i helgen som sagt och jag fick flera fina paket, ett av dem var denna vackra illgröna stora krukan från Gränsfors blomkruksfabrik. Johan stod bakom presenten som han visste att jag skulle bli jätteglad för. Och det blev jag så klart för grönt är skönt så är det bara, och nu vill jag fylla fönsterbrädorna här hemma med färgglada krukor. Härligt!

granfors102

Samma dag som jag fick krukan hade jag köpt dessa pelargoner till en hel annan kruka, men de passade som en smäck i den nya krukan så där får de stanna och slå rot. Tror att dessa heter Angel och jag fullkomligen älskar färg explosionen de bjuder på. Color me happy är det nya svarta här hemma!

Fin start på veckan till er alla!

signature

6 comments

    1. Tack tack :). Du har inte missat det Annelie, jag sa inget när jag fyllde år. Visst är det en härlig grön färg, man blir glad bara man tittar på den :).

  1. Hej! Men vart hittar du stora bilder på nätet? tex Audrey bilden? jag hittar bara små som inte går att förstora upp :)
    Fin kruka du har fått!!
    Kram

  2. När du skrivit in din sökning på typ Google och får fram sidan med bilder så finns det en meny som heter sökverktyg högst upp på sidan, klicka på den och välj stor så kan du använda de flesta bilderna där för privata tryck. Om du skriver ut bilderna hemma på fotopapper (som jag ofta gör) glöm inte att välja 300 dpi som upplösning. Lycka till :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *