Tjusig walk-in

Nu har vi äntligen påbörjat projekt mini walk-in här hemma, idag är den tom och snart ska den få ny färg och planeras om så jag kan få ut maximalt med utdelning på den lilla ytan. Det ska bli så otroligt spännande att se om resultatet blir så bra som jag faktiskt tror.

koppar104

I och med vårens renoveringsrace här hemma så ökar också besöken på Hemnet och Pinterest för inspiration. Just nu blir jag till exempel tokinspirerad av denna 3:a på Risåsgatan som är till salu via Alvehm. Hela lägenheten är hur fin som helst, men just nu så är det dess walk-in som fångar mitt intresse mest. Jag är sedan tidigare svag för att hänga kläder på järnrör och har den lösningen i hallen här hemma, tanken är att göra en liknande lösning i garderoben i sovrummet. Men om man nu inte redan har järnrör, så kan man ge sig på kopparrör istället. Hur snyggt som helst. Och stabilt! Jag tycker mycket om kombinationen här med kopparrören, de svarta byråerna och så den mönstrade tapeten från William Morris till det. Åh.

koppar102

I denna walk-in finns det även en vägg fri för att hänga upp favoritplaggen på hängare från Muuto och en puff från Åhlens där man kan slå sig ner och sätta på sig skorna eller bara njuta av den välstädade garderoben. De gånger den är det vill säga *host*.

koppar103

I hallen har man även gjort en passande platslösning för kläder och skor med hjälp av kopparrör, jätteläckert även till de vita väggarna och det pastelliga Marockanskt klinkers. Två tummar upp! Fler bilder på lägenheten hittar ni här!

Fin onsdag till er alla!

signature

3 comments

  1. Ja walk-in är en av mina önskedrömmar också och eftersom yngste sonen väl flyttar hemifrån inom en inte alltför lång framtid, har jag anat morgonluft… Men sen har jag fått andra planer för detta rum – att öppna upp en ny dörr och utvidga nuvarande trånga arbetsrum så att jag får en ordentlig syateljé! Mitt lilla företag By Juliannie, där jag syr kuddar behöver mer plats och det lockar mer än en walk-in. Men fanns det plats för båda skulle jag GÄRNA ha både och!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *