Hallen

Vi har en pytteliten hall. Liten men mysig kan man säga. Ursvår att fotografera visade sig också. Men vi kör några bilder så ni får ett hum i alla fall. Lovat är lovat :).

Hall bild 1

När vi flyttade in stod det ett stort klädskåp här. Jättepraktiskt absolut. Men inte för mig. Finns det plats att stuva undan grejer, ja då stuvar jag grejer där. Kläder, återvinning, skor, väskor allt i en enda oredig röra. Nu är skåpet borta och den fina tapeten från Cole & Son är på plats. Sittbänken är Ikeas Hol som fått vit färg. I den ena ryms sittunderlag, skridskor och annat för säsongen bra prylar att ha nära till hands. I den andra, återvinningen. Lyft på locket. Lägg i. Lock på. Tänk att man inte löst sånt tidigare.

Hall bild 4

Istället för att köpa en hatthylla valde vi att köpa ett järnrör som vi satte fast i väggfästen. Pallar trycket av rätt många tunga jackor och ger ett luftigt intryck. På röret hänger galgar och stora krokar från Ikea. En mycket lyckad (och billig) lösning visade det sig.

Hall 3

Det är en liten hall som sagt så mitt emot står skoskåpet som har en blandning av knoppar från Lisbeth Dahl. Spegeln köpte jag för några år sedan av Helena S. Tolixpall med en (tyvärr) fejkbayswater . Skålen på skåpet har Astrid fyllt med sina viktiga ting. Hårspännen och läppjuck! Skoförvaningen från Cox & Cox finns fortfarande kvar, bara inte i bild denna gång. Så fick det bli, fortsatt mycket förvaring. Men på mina vilkor :).Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

12 comments

 1. Men så trevliga bilder – tack!
  Och så fin din bruna skinnväska är… där trycker jag direkt på gillarknappen. Ja, jag trycker många gånger på den. :)

  Kram till dig

  Lina

  Lina: Väskan är en keeper, den har några år på nacken nu men när den är med. Då är det lite smidigare, lite roligare :).

  Kram tillbaka

 2. Den må vara liten din hall men oj så tjusig och perfekt fixad av mamman med järn koll!
  Tapeten och detaljerna över sko skåpet gör att jag också trycker på gilla knappen.

  Jobbar också med detaljerna i min hall som är riktigt stor faktiskt . Den rymmer farmors gamla soffa och hennes symaskinsbord och en braskamin!.
  Men det roliga slut piffet är under ständig uppdatering , som nu senast när sista Lisa Larsson keramik tavlan kom på plats.
  Nu fick jag visst också se den berömda pallen på plats !

  Kram Carina

  Carina: Åh, så snäll Du är! Tack :).Din hall låter som hela vårat entréplan. Härligt! Piff kommer med tiden, ett rum ska växas i. Lisa Larsson låter som en utmärkt start!Japp, det är en lika som denna. Fast högre som jag suktar lite efter ;).Kram

 3. Hej! Åh vilka fina hallbilder, tack för att du visade upp er fina hall!

  Blev lite full i skratt för vi har lite lika saker i våra hallar;
  http://annixen.blogspot.com/2011/01/i-varan-hall.html

  Titta på bild ett och de två sista ;)

  annixen: Haha, ja Vi har då ett sinne för detaljer som det ser ut :). Första bilden stämmer också, elefantblocket finns även här hemma i hallen. Skoj!

  Trevlig helg!

 4. Trevlig hall, smart det där med klädstången!

  Hälsningar,
  Kristina

  Kristina: Den är jättebra, rekommenderas!Trevlig helg!

 5. Er hall ser verkligen jättefin ut och tapeten blev super där! Tack för inspirationen!

  Lisa: Tapeten är en riktig favorit, vilken tur att jag kan bolla med er läsare när jag tvekar :).Trevlig helg!

 6. Finns bara ett ord FRÄSCHT :o)!
  Väskan oäkting eller ej jättefin skulle gärna ha,
  vart finner man den. Ha det gott och en trevlig helg
  //Anne O

  Anne O: Tack snälla :). Den oäkta väskan är köpt på Tradera. Trevlig helg!

 7. Hej Helena!Jättefräsch hall. Jag har en liten fråga: Vad har du använt för fästen till din stång? Man ser inte mycket på bilderna men jag blir nyfiken. De ser nätta ut, men samtidigt måste de vara starka om de ska orka hålla en klädstång, med flera jackor, på plats.Tack på förhand!//Charlotte

 8. Charlotte: Tack Tack! Nu har jag frågat maken som säger att de fästen som sitter idag är egentligen tänka att sätta upp en duschstång med. Tydligen så hadlar det mycket om vad det är för typ av vägg som de ska fästas i om den sitter bra eller inte. Vår sitter tydligen bra då det då och då är tjockt med jackor på den och den sitter som berg. Fästet är köpt på K-Rauta.Om du funderar på denna lösning så kom ihåg att kolla rörets tjocklek med de galgar du ska använda, det höll jag nämligen på att glömma helt ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *