Lite för tidigt del 1

Snön täcker fortfarande marken utanför vårt radhus, men den sägs vara borta redan imorgon lagom till helgen. Hoppas hoppas! Jag fortsätter drömma om den varmare vår som snart är här och pillade ihop ett collage i just den andan:

minstil101

1. Kofta för de dagar solen inte riktigt orkar. 2. Mörkblå knälång kjol, redan en favorit här hemma. 3. En blivande klassiker i min garderob är denna blus från Lindex som snart finns i butik. Ljuvlig! 4. Hallonröda läppar med glans från Pixie. 5. Stora mörka solglasögon är min melodi som ni vet. 6. Casual Sneaker i rosa ton, så fina! 7. Sist men inte mins en rymlig svart väska från MQ.

Fin torsdag till er alla!

signature

5 comments

 1. Å vilken söt blus. Såg att den finns i grått också. Vill ha en av varje.
  Tack för din fina blogg, kram Eva

  1. Visst ser den ut som sommarens skönaste, håller med den grå måste man titta lite närmare på också :).

   Tack snälla, så glad jag blir!

   Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *