2 comments

 1. Har läst din blogg ett tag nu och gillar verkligen den stil du verkar ha på kläder :) Kommer ofta in hit för att leta inspiration till nya outfits och är så glad att du ofta har HM och Lindex som exempel!

  Nu till min fråga… Har också tittat på den där toppen men tänkte rådfråga dig om hur du skulle bära den, matcha med vad?

  Trevlig helg!
  //Ulrica

  1. Så roligt, tack snälla så glad jag blir :).

   Jag har haft den till både jeans och shorts i helgen. Den funkar också finfint till en svart maxikjol. Jag skulle säga att den passar till det mesta faktiskt, men lite extra söt är den nog till shorts nu när det är så galet fint väder. Den är en riktig keeper den där blusen :).

   Härlig måndag till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *