I {hjärta} vardag

De mest önskade inläggen här på bloggen är absolut prisvärda vardagskläder. Prisvärda, moderiktiga samt helst finnas i en butik nära mig som en tjej skrev härom dagen :). Här kommer några av mina vardagsfavoriter just nu:

klader1101

1. Denna kofta är ett riktigt fynd från Cubus. Finns i 4 olika färger och kostar 199 kr. 2. Jeans funkar alltid på vardagarna, dessa har lite pös upptill och smalare ben nertill a´la Boyfriend. 3. Armbandet Hedda som snart finns i butik hos Indiska står på min önskelista. 4. Sjal funkar i alla prisklasser, denna fina kommer även den från Indiska och den fingrade jag på idag. 5. Prickig blus är alltid fint, denna kallas peplumtopp och kostar 349 kr hos H&M. 6. Lite större skinnväskor av denna typ fungerar också alltid. Jag hittar tyvärr ingen länk till denna från Åhléns men jag såg den i butik idag i blått och den var riktigt snygg. 7. Svarta fodrade bikerboots i skinn från WERA/Åhlens. De kostar 799 kr, men om man är medlem i deras klubb så får man just nu 25% rabatt och då kostar de blygsamma 599 kr.

Fin onsdagskväll till er!

signature

8 comments

  1. Köpte de där jeansen i förra veckan. Riktigt sköna och dessutom snygga som tusan. Tack för inspirationen. Imorgon blir det grå kofta, skal med färg och boots.

    1. Tänkte titta närmare på jenasen idag så kul att höra att du tyckte om dem, ser riktigt fina ut på bild tycker jag.

      Låter fint, man kan inte gå fel med den kombon :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *