Glitter & Glam

Idag är en av mina absoluta favoritdagar på året, älskar Lucia! Troligen beror det på att denna dag betyder familj, fika, tradition och och ljus i massor för mig. En rätt oslagbar kombo. Till fikat i eftermiddag blir det denna tårtfavorit från förr som jag ska gå och vispa i hop om en liten stund. Den är verkligen gjord i ett nafs om man utgår från köpta bottnar vilket jag gör idag.

etiketter204

I helgen som följer ska vi fortsätta fika men också dela ut årets första julklappar till några nära som valt att dra till värmen över jul och nyår. Just dessa paket ville jag skulle glittra lite mer än vanligt så jag blev så glad när jag hittade dessa etiketter som det dessutom finns en etikett som det står just glitter på :). Här hittar ni dem på Pdf om ni också vill sprida lite glitter & glam-iga paket i jul.

etiketter203

I samma inlägg tipsades det även om hur man lätt kan göra sina egna glammiga tofsar också, det måste jag prova i år också. Tanken är att i år inte slå in alla julklappar dagen innan julafton som blivit en inte så rolig tradition här hemma. Nä, i år börjar jag på slå in paket redan på söndag. Så får det bli!

En riktigt fin Lucia önskar jag Er alla!

Ps: Glöm inte att följa oss via vår  FB – sida och  Bloglovin.

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *