En sjal till mig tack!

 

Imorgon släpps Lindex sammarbete med Matthew Williamson på webben och i utvalda butiker. Jag har blott en önskan och det är sjalen ovan som skulle pigga upp min svarta höstkappa rätt många snäpp. Håller tummar och tår att jag hinner på en, just accessoarer brukar ju gå som smör i solsken när denna typ av kollektioner släpps. Men jag är på tå, så bring it on :).

 

Bild via Damernas värld.

signature

6 comments

  1. Men åh! Jag är också helt såld på den där sjalen och hade parkerat mig vid datorn klockan åtta bara för att upptäcka att sjalen inte finns till salu någonstans i webbutiken?Så himla trist!Får bli en tur till Lindex på lunchen. Hoppas den finns kvar i butik…

  2. Jag hann fånga västen och en scarf på webben. Tidigare i veckan fanns de båda sjalarna med, men några dagar innan försvann de och idag fanns de inte med. Himla synd!

  3. Susanne: Så roligt att du hann på dina favoriter! Men visst är det lite konstigt att sjalen försvann ja, hmm. Hoppas hitta den i butik, men då jag måste göra lite annat innan så blir jag glatt överaskad om det finns någon liten sjal kvar till mig i eftermiddag. Vi får se :).

  4. Monnah: Tack snälla, tyvärr ingen sjal. Men om det är något det finns gott på på hösten så är det just sjalar så jag hittar nog snart en ny :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *