Broderi

Absolut längst ner på prioriteringslistan över hemmets fortsatta renovering hittar vi min lilla klädkammare, den som en dag ska bli en minimal men praktisk (i alla fall mer än idag) walk in closet. Och så nästan viktigare ändå, den ska vara fin. Snudd på illsöt.

 

Jag har drömt om och tittat på en tapeter till skrubben rummet ett tag och har även hittat några som skulle passa, men idag hos Alvhem bland deras lägenheter till försäljning så hittade jag en riktg favorit till.

 

Illsöt är bara förnamnet på denna tapet med namnet Nostalgic från Mr Perswall. Om den kommer att passa till den lilla rummet här hemma låter jag vara osagt, men en riktig fröjd för ögat är den allt :). Precis som Leila Lindholm och Ulrika Magnussons nya bok Welcome Home som landade i brevlådan idag, Jösses vilken pralin!

signature

3 comments

  1. Vardagstugg: Den kräver sin vägg, men den är så otroligt fin :).Det samma önskar jag dig!

  2. Illsöt är bara förnamnet på denna tapet med namnet Nostalgic från Mr Perswall. Om den kommer att passa till den lilla rummet här hemma låter jag vara osagt, men en riktig fröjd för ögat är den allt :). Precis som Leila Lindholm och Ulrika Magnussons nya bok Welcome Home som landade i brevlådan idag, Jösses vilken pralin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *