Cape me!

 

Det är något litet extra med en cape i alla fall. Jag har funderat på att köpa en i flera år nu men inte riktigt hittat rätt. H&M har några olika varianter i höst och just denna känns smack on, i alla fall på bild. Må provas!

 

Sen fortsätter min jakt på nya höstskor, modella boots. Nya på listan sedan sist är dessa från Vagabond. Lite tuffare kanske? Jo, det velas vidare!

 

Men mest av allt behöver jag nog en mössa, så ilade kallt det har blivit. Burr!

signature

10 comments

  1. Hej, världens skönaste och mest slitstarka kängor måste ändå vara australiensiska Blundstone. Används av hela familjen, mamma, pappa, 16-årig dotter samt 12-årig son år efter år…

  2. Alla: Tack snälla ni för skotips, jag provar på :).Elisabet & Anna i Svl: Alltså cape är ett mycket svårare plagg än jag först trott, det går ju inte att sträcka armarna uppåt. Jag provade, tänkte att det kan nog gå ändå … Men maken sa nej förståndig som han är. Han menade på att det skulle se bra komiskt ut när jag skulle försöka handla i den. Well, you live You learn. Cape, kanske snyggast på bild :).

  3. Gillar du klassiska Chelsea? Kolla i så fall in Loake. Har köpt flera par Primeboots genom åren men inget slår ett par handgjorda Loake. Finns bl a hos Nilson Shoes… Buena suerte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *